97

Magacin ex Gotik

Dočekajte Novu 2022. godinu u najekskluzivnijem klubu u Beogradu, klubu Magacin, ex Gotik!

Ukoliko želite da u novu godinu uđete u velikom stilu, u najluksuznijem prostoru, uz najprestižnije društvo, onda odaberite da vaš doček bude u klubu Magacin.

Klub Magacin je mesto koje morate posetiti ukoliko želite da osetite duh najboljih svetskih klubova u Beogradu, a za doček Nove godine se sprema prava fešta.

Muzika

Za novogodišnju noć u klubu Gotik očekuje vas veliko gostovanje Amar Gile i Elma Sinanović!

Piće

Piće se plaća po utrošku.

Cena

Cena karte je 25€.

Rezervacije

Rezervacije stolova se posebno plaćaju.

Cene stolova su označene na mapi ispod.

- Pultovi su besplatni (uz najmanje od 2 do 3 kupljene karte u zavisnosti od pozicije, vidi na mapi, na mapama su pultovi označeni slovom P)
- Barski stolovi od 50 eur do 200 eur (uz najmanje od 3 do 4 kupljenih karata u zavisnosti od pozicije, cena u zavisnosti od pozicije, vidi na mapi, na mapama su barski stolovi označeni slovom B)
- Niska sedenja 200 eur (uz najmanje 3 kupljene karate, vidi na mapi, na mapi su niska sedenja označena slovom A)
- Visoka sedenja od 150 eur do 300 eur (uz najmanje 4 kupljene karate, cena u zavisnosti od pozicije, vidi na mapi, na mapi su visoka sedenja označena slovom V)
- Separei od 250 eur do 800 eur (uz najmanje od 5 do 10 kupljenih karata u zavisnosti od pozicije, cena u zavisnosti od pozicije, vidi na mapi. Pojedini veći separei mogu se razdvojiti na dva manja separea. Na mapi su separei označeni slovom S)


* za veću mapu, kliknite na fotografiju
Ažurirano: Aug 30, 2022 | Izdavač: Nova godina | O nama

Adresa

Karađorđeva 2-4, Beton hala,
11000 Beograd,
Srbija (RS)

Mapa

Podeli