Restoran Splav Godo Nova godina obećava tradicionalno spektakularan provod uz All Inclusive aranžman, najukusniju hranu čuvenog menija, neograničenu konzumaciju stranih i domaćih pića, sa poznatim Bendom Republika sa pevačicom Anđelom Šćekić.
Na dobro poznatoj lokaciji, Savski Kej, Splav Godo vam, uz svetlost mesečine pomešan sa bojama vatrometa, priređuje najluđu noć u Beogradu.
Splav Godo je restoran svedenog i modernog enterijera, s fantastičnim pogledom na reku Savu i najlepši zalazak sunca u gradu. Sa svojih 300 metara kvadratnih unutrašnjeg dela opremljenog modernim i udobnim nameštajem omogućiće Vam neverovatan doček Nove 2023. godine uz već poznat naš meni i neverovatne muzičke zvezde Anđelu Tasić i Nikolu Utopiju.
Cena
Cena po osobi se kreće od 70€ do 100€ u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuje elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri (vidi na mapama).
SELEKCIJA SIREVA - Edamer - Gorgonzola - Dimljeni sir - Ementaler - Marinirani zlatarski sir u maslinovom ulju sa mediteranskim biljem - Grčki feta sir sa pesto dresingom - Paprika sa mileramom
HLADNO PREDJELO - Tortilja sa chili piletinom - Rolat sa kulenom i pavlakom - Rolat sa pršutom, pavlakom i cherry paradajzom - Tortilja sa tunjevinom i povrćem - Rolat sa spanaćem, krem sirom i šunkom - Mix maslina - Mix apetisana (badem, lešnik i indijski orah)
SELEKCIJA TOPLIH PECIVA - Koktelske pitice sa pečurkama - Domaća pita sa junećim mesom i prazilukom - Koktelske pitice sa zlatarskim sirom - Rolnice od puter testa sa piletinom i sosom od semena bundeve
SALATE I OBROK SALATE - Šefova salata (salata od rukole i lola rose sa grilovanom piletinom, prelivena kari dresigom) - Ruska salata (salata sa šunkom, povrćem, kiselim krastavcima i pavlakom) - Grčka salata (salata od paradajza, krastavca, paprike, crvenog luka, feta sira i maslina) - Tarator salata (salata od krastavca, mirodjije i pavlake) - Vitaminska salata (salata od sveže šargarepe, crvenog kupusa, puterice i celera sa dresingom od limunovog soka i maslinovog ulja) - Rukola cherry salata (salata od rukole, cherry paradajza, aćeta i maslinovog ulja)
TOPLA PREDJELA - Mlinci sa pršutom u gorgonzola sosu (mlinci sa njeguškom pršutom, gorgonzola sirom i pavlakom) - Pileći štapići u susamu (pohovani pileći štapići u šarenom susamu)
GLAVNA JELA - Scalopine (grilovani svinjski vrat sa ruzmarinom i medom) - Teletina u braten sosu (dinstana teletina u natur sosu sa soja sosom i worcester sosom) - Godo grill (juneći ćevapi, bavarska kobasica sa sirom, pileći file, roštiljska kobasica, pileći batak) - Grilovani losos u salsa sosu (grilovani filet lososa sa povrćem i maslinama)
ODABRANE NAMIRNICE Potrudili smo se da u sastavljanju novogodišnjeg menija uključimo ceo naš gastro tim i možemo sa sigurnošću reći da imamo jedan od najkompleksnijih jelovnika sa najvećom novogodišnjom ponudom na našem tržištu.
HOME MADE Namirnice koje se koriste u pripremi naših obroka predstavljaju namirnice najvišeg kvaliteta. Ceo meni se priprema u našim kuhinjama.