97

DJ Lea i DJ Ogi Pešić će biti zaduženi za muziku.
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Za ulaz na doček Srpske Nove godine na Splavu Lasta ne plaćate ništa, ulaz je besplatan.
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Splav Lasta

Ako ste u potrazi za nezaboravnim dočekom Srpske Nove godine 2024, Splav Lasta u Beogradu je destinacija koju ne smete propustiti. Ovaj popularni splav, poznat i kao "gradski splav Lasta", nudi jedinstvenu mešavinu urbanog šarma i ekskluzivnosti, stvarajući atmosferu nalik na beogradsku verziju Majamija.

Splav Lasta je mesto gde se spajaju elegancija i uzbudljiv noćni život, pružajući posetiocima doživljaj prave svetske zabave na vodi. Uređenje splava, inspirisano tropskim ambijentima i ukrašeno palmama, delo je poznatog arhitekte Đorđa Geca, koji je svojim radom već ostavio neizbrisiv trag u beogradskoj arhitekturi.

Splav Lasta ne samo da nudi nezaboravne muzičke večeri, već je i savršeno mesto za one koji žele da iskuse kombinaciju lokalnog gostoprimstva i internacionalnog glamura. Dočekajte Srpsku Novu 2024. godinu na ovom čarobnom mestu, gde vas čeka neponovljiva atmosfera, vrhunska zabava i nezaboravni pogled na noćni Beograd. Splav Lasta je više od mesta za izlazak - to je iskustvo koje ćete pamtiti dugo.

Muzika

DJ Lea i DJ Ogi Pešić

Piće

Piće se plaća po utrošku

Cena

Ulaz besplatan
Ažurirano: Jan 10, 2024 | Izdavač: Nova godina | O nama

Adresa

Sajamski kej bb,
11000 Beograd,
Srbija (RS)

Mapa

Podeli