97

Splav Freestyler

Splav Freestyler (Fristajler) je najpopularniji splav u Beogradu koji je otvoren pre više od jedne decenije i jedan od prvih splavova kojih će se mnogo setiti kada se pomisli na noćni provod u Beogradu.

Svojom lepotom i profesionalnom uslugom postao je destinacija broj jedan za turiste i klabere željne najboljeg noćnog provoda u Evropi. Ako uzmemo u obzir da je doček Nove Godine u Beogradu sinonim za najbolji provod, zbog svoje najsavremenije opreme i senzacionalnog osvetljenja, splav Freestyler je ubedljivo prvi na mapi prestonice i celog regiona.

Enterijer splava je organizovan i koncipiran tako da zadovoljava svačije ukuse i svrha toga je da svojim gostima ponudi dovoljno komfora da mogu da se opuste, plešu ili komuniciraju, ali veliki šank na sredini splava Freestyler je glavno mesto dešavanja.
Splav Freestyler je u toku zimskih meseci potpuno zatvoren, sa grejanjem, pa gosti koji budu prisustvovali dočeku Nove Godine se potpuno mogu prepustiti čarolijama i iskustvu menadžmenta poznatog kluba koji obećava da ćete doživeti noć za pamćenje i dočarati vam kako izgleda vrhunac beogradskog klabinga.

Splav Freestyler se nalazi na najpopularnijem mestu za provod, na Savskom keju u ulici Ušće BB.

Muzika

DJ Marchez - Jedan od najpopularnijih djeva današnjice, svima dobro poznat, nekadašnji član TDI-I ekipe i dj koji je na našoj pa tako i evropskoj sceni preko 20 godina, biće u novogodišnjoj noći za vas na splavu Freestyler i puštaće sve aktuelne hitove današnjice.

Piće

Piva:
- Staropramen
- Jelen
- Nikšićko

Vina:
- Crveno (Cabernet Sauvignon)
- Belo (Cuvee)
- Rose

Žestoka pića:
- Vodka Absolut
- Pelinkovac
- Gorki list
- Campari
- Gin London Dry
- Vermut

Rakije:
- Dunja
- Kajsija
- Šljiva
- Loza
- Malina
- Medovača

Gaziran i i negazirani sokovi:
- Coca Cola, Fanta, Sprite, Bitter Lemon, Tonic
- Djus, Borovnica, Jabuka, Breskva

Mix pića:
- Đus vodka, džin tonic, borovnica vodka, bitter vodka, campari djus

Voda:
- Kisela voda (Knjaz Miloš)

Cena

Od 27€
Cene karte za doček se kreće od 27€ do 40€ i u cenu karte je uračunata neograničena konzumacija pića uz eventualnu doplatu za separe. Cena zavisi od mesta na splavu:
- Gratis pult, maksimalno 3 osobe / 27€ po osobi
- Gratis barski sto, od 4 do 6 osoba / 27€ po osobi
- Gratis standard separe, od 5 do 8 osoba / 40€ po osobi
- Gratis VIP separe, minimum 9 osoba / 40€ po osobi

Doplate za separe:
- Doplata za Premium separe, minimum 9 osoba sa gratis 1 Premium flašom pića po izboru (Grey Goose, Jack Daniel’s, Moet, Gin Hendricks, Tequila Herradura) - 200€
- Doplata Luxury separe sa 3 Premium flaše pića po izboru (Grey Goose, Jack Daniel’s, Moet, Gin Hendricks, Tequila Herradura) - 500€
- Doplata za Freestyler separe sa 6 Premium flaša pića po izboru (Grey Goose, Jack Daniel’s, Moet, Gin Hendricks, Tequila Herradura) - 1.000€


* za veću mapu, kliknite na fotografiju
Ažurirano: Nov 9, 2019 | Izdavač: Nova godina | O nama

Adresa

Ušće bb,
11000 Beograd,
Srbija (RS)

Mapa

Podeli