prethodna
Splav restoran Kruna
Splav restoran Kruna
sledeća
Splav Bridge
Splav Bridge

BlaywatchDoček Nove godine Beograd 2018

**** Blaywatch Doček 2017.god ****

Dočekajte Novu godinu na najpopularnijem klubu u Beogradu! Blaywatch više od 10 godina predstavlja sinonim za elitni noćni provod, a ove godine popularni Blaywatch je dodatno renoviran, opremljen najnovijim ozvučenjem, rasvetom i ostalim detaljima koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.
U skladu sa vašim afinitetima možete rezervisati separe, visoko sedenje, barski sto, pult. Splav je ovalnog oblika, što daje mogućnost svim posetiocima da budu idealno pozicionirani, koje god mesto da rezervišu na splavu. Budite deo tradicije, osetite čari novogodišnjeg provoda na popularnom Blay-u.
Blaywatch - Doček Nove godine Beograd 2018

- Katarina i Galliano bend (Fantastična grupa muzičara koji poseduju bogato iskustvo nastupajući dugo po beogradskim klubovima! !) - Hitovi zabavne i narodne muzike.
- DJ Luka (Komercijalni house hitovi, RnB Hitovi...)

U cenu ulaznice je uračunata neograničena konzumacija domaćih i stranih pića:
- Gin london dry
- Pivo
- Vodka
- Vino Belo, Crveno.
- Pelinkovac
- Vermut Bianco
- Nekoliko vrsta rakije (šljiva, kajsija, viljamovka, medovača...)
- Mix Pića: Dzin tonic, djus vodka, borovnica vodka, biter vodka, kampari djus
- Gazirani sokovi (Coca Cola, Fanta, Biter, Tonic..)
- Negazirani sokovi (Next jabuka, pomorandza, borovnica, ananas)
- Kokteli! Cele noći potpuno besplatno nekoliko vrsta koktela: Uživajte u novogodišnjoj noći uz Blue Lagoon, Tropical Heat, Cuba libre, Sex on the beach)

Bitne informacije:
Ostala strana pića će se prodavati po promotivnim sniženim cenama! Flaša Ballantines ili Johnnie Walker viskija, Smirnofa, Absolut vodke, Jegermaistera samo 2700din, Jack Daniels 4000din, Pivo Heineken i Erdinger 159din, Moet 6900din.

* Svaka rezervacija separea i visokog sedenja dobija gratis jednu ili dve flaše stranog pića po izboru:
- Viski, Strana vodka, Bejlis, Jeger, Chivas (uz doplatu 30eura), Grey goose (uz doplatu od 30eura), Moet Sampanjac (uz doplatu od 30eura)

Nagradna Putovanja:
Da nova godina ne prođe bez poklona, i ovog puta se pobrinuo generalni sponzor Blaywatcha, Party travel! (www.partytravel.rs). Spremili smo dve vrste poklon / putovanja!
- Prvo, podelićemo preko 100 vaučera za besplatan smeštaj od tri noćenja (plaća se samo prevoz) za čuveni BIG Spring break u Umagu na hrvatskom primorju!

Važna napomena! ! !
- Blaywatch je jedini splav u gradu koji poseduje profesionalno grejanje i potpuno je zatvoren, tako da za doček nove godine očekujte toplu novogodišnju atmosferu!
- Za organizaciju celokupnog dočeka zadužen je iskusan tim ljudi, koji se već godinama brine da splav Blaywatch nosi titulu najprestižnijeg splava u Beogradu! Potpuno renoviran splav Blaywatch je tu da Vas maksimalno ugosti i da se potpuno opustite i uživate

Želimo Vam Srećnu Novu godinu!
Blaywatch - No.1 disco water club in Belgrade
Brodarska bb,
11000 Beograd,
Srbija (RS)
Blaywatch
Blaywatch
Blaywatch
Blaywatch
Blaywatch
Blaywatch
Blaywatch
Blaywatch
Blaywatch
Blaywatch
Blaywatch
Blaywatch
Blaywatch