1(r)
2(r)
3(r)
8(r)
10(r)
11(r)
13(r)
16(r)
18(r)
19(r)
20(r)
21(r)
22(r)
23(r)
24(r)
25(r)
26(r)
28(r)
36(r)
38(r)
40(r)
42(r)
44(r)
46(r)
48(r)
50(r)
52(r)
54(r)
56(r)
58(r)
27(r)
29(r)
31(r)
33(r)
35(r)
37
39(r)
41(r)
43(r)
45(r)
47(r)
49(r)
51(r)
53(r)
55(r)
57(r)
59(r)

Restoran Topčiderac

Dočekajte Novu godinu u bajkovitom ambijentu restoranskog kompleksa "Topčiderac“.

Za dobru atmosferu i nezaboravan provod je zadužena Ana Bekuta sa svojim pratećim bendom.

Pored eksulzivnog novogodišnjeg ambijenta, očekuje vas i bogati bife sto sa raznim nacionalnim i internacionalnim specijalitetima, čiji sadrzaj možete pogledati u nastavku:


Muzika

Ana Bekuta

Piće

Piće dobrodošlice (Prosecco), ostalo piće se plaća po utrošku.

Hrana

Selekcija domaćih pršuta:
1. Njeguški
2. Podlovćenski
3. Zlatiborski govedji pršut
4. Suvi ovčiji but/stelja

- Kulen/domaća svinja,mangulica,jelen
- Sudzuk
- Dimljeni svinjski šol
- Budjola
- Biftek tartar
- Tartar od žutorepe tune
- Losos u citrusima i medu

Lepeza domaćih sireva:
1. Zlatarski
2. Sjenički
3. Carski
4. Salem/ovčiji
5. Dimljeni sir

- Urnebes od sira ovčijeg
- Kajmak

Izbor stranih sireva:
1. Bri
2. Rokfor
3. Gorgonzola
4. Pekorino romano
5. Parmezan
6. Mocarela aromatizovana

- Duvan čvarci
- Ajvar domaći
- Turšija domaća
- Kiseli kupus

Prilozi našim jelima:
1. Krompir pekarski
2. Kroketi od krompirovog testa
3. Grilovane pečurke
4. Prilovana paprika
5. Grilovane tikvice
6. Prženo povrće u soja sosu i susamu
7. Njoke od krompirovog testa

Riba i morski plodovi:
1. Brancin
2. Bakalar u mediteranskom bilju
3. Losos na podlozi od tikvica
4. Tuna u biberu
5. Lignje grilovane
6. Gambori na buzari beloj
7. Krabe panirane
8. Hobotnica grilovana

Glavna jela:
- Pečeno prase
- Pečenje jagnjeće
- Peglano prase
- Paprika topčiderac
- Sarma od kiselog kupusa
- Teletina ispod sača
- Kolenica ispod sača
- Jagnjetina ispod sača
- Rozbif na podlozi od ruske i francuske salate
- Dimljeni losos serviran na salati
- Punjeni paradajz/morski plodovi, gvakamola sos
- Posne/manastirske sarmice

Roštilj:
1. Domaća kobasica
2. Dimljena vešalica
3. Pileći file
4. Punjeni batak
5. Ćevapčići
6. Uštipci

Salate sveže:
1. Ajsberg
2. Lola rosa
3. Rukola
4. Zelena salata
5. Miks zelenih salata
6. Paradajz svež
7. Rotkvice sveže
8. Salata grika
9. Bašta salata

Pekareva korpa:
1. Hleb ispod sača
2. Integralni hleb
3. Hrono hleb
4. Štapići od belog brašna
5. Djevrek od belog i ražanog brašna
6. Uštipci
7. Pita sir
8. Gibanica
9. Kukuruzni hleb
10. Proja
11. Hleb sa maslinama
12. Baget beli i integralni

Selekcija domaćih kolača i torti:
1. Torta ana
2. Krempita
3. Tulumba
4. Voćni kolač
5. Baklava
6. Pita sa suvim šljivama
7. Sveže voće
8. Čokoladni tart biftek u aromatizovanom ulju

Cena

- 80€ po osobi za stolove udaljenije od bine (vidi mapu - zelena boja).
- 100€ po osobi za stolove udaljenije od bine (vidi mapu - plava boja).
- 120€ po osobi za bolje pozicionirane stolove (vidi mapu - crvena boja).



U cenu karte je uključena konzumacija hrane sa prazničnog bife stola sa početkom u 21h i piće dobrodošlice (prosecco), ostalo piće se plaća po utrošku.

Karte možete kupiti u restoranu Topčiderac, ili uplatom na tekući račun Halkbanke-e 155-8035644 za uplate iz Srbije, dok za uplate iz inostranstva preuzmite instrukcije za plaćanje.
Ažurirano: Nov 14, 2018 | Izdavač: Nova godina | O nama

Adresa

Bulevar Vojvode Mišića 81b,
11000 Beograd,
Srbija (RS)

Mapa

Podeli