97

Restoran Reset

Restoran Reset - Nova godina u ritmu Zekinih tiganja!

Ako želite da novogodišnje praznike provedete uz hranu koja ne podleže uniformnosti, u ambijentu koji se otima svim stereotipima novogodišnje euforije, uz muziku koja će to veče zaista učiniti autentičnim, na pravom ste mestu - u Restoranu Reset, smeštenom u Gospodar Jovanovoj 42, kući Jovana Skelića.


Doček počinje od 20 časova, a cena od 30 evra uključuje aperitiv dobrodošlice. Za parove je obezbeđen sto za dvoje i popust od 20 odsto, a za one koji rezervišu sami, mesto za šankom i popust od 30 odsto!

Restoran Reset mnogima je poznat i sa stare adrese u Kralja Petra po tome što u centar svoje priče stavlja hranu. Ali, kakavu hranu! Nesvakidašnju, a blisku, svežu, bogovski začinjenu, maštovitu, a jednostavnu! Čak i sam prostor podređen je hrani: otvoren šank, jednostavni escajg, zidovi prijatno žute boje sa minimumom detalja, kao i ceo prostor. Rečju, pravo beogradsko skrovište za istinske hedoniste.

Reset je mesto na kome gosti često ne otvaraju meni, jer šef kuhinje ili bolje reći kulinarski avanturista, Dragan Zečević zvani Zeka, koji caruje Restovom kuhinjom, voli da upozna gosta, čuje njegove želje pa tek onda smisli jelo.
Možete onda da zamislite kako izgleda meni koji je osmislio za noć kada odlazi stara, a dolazi nova godine? Evo, male pomoći:
Tartar od lososa i kiš od blitve i gambora
Njeguški pršut i sir
Pečeno jare u mleku sa začinskim biljem
Biftek špikovan bademima
Salata po izboru
Torta sa kruškama i domaćim marcipanom
Tanjir za tanjorom će stizati za vaš sto. Vaše je jedino da izaberete piće. I uživate u muzici jer gitara i harmonika će te večeri svirati u ritmu Zekinih tiganja! Ukoliko želite da vaš meni bude drugačiji, imate mogućnost da napravite svoj, a la kart, izbor. Ili, da ga dogovorite sa «hodajućim menijem» zvanim Zeka (-:

Muzika

Živa muzika

Piće

Aperitiv dobrodošlice

Hrana

Tartar od lososa i kiš od blitve i gambora
Njeguški pršut i sir
Pečeno jare u mleku sa začinskim biljem
Biftek špikovan bademima
Salata po izboru
Torta sa kruškama i domaćim marcipanom

Cena

30€
U cenu je uključen aperitiv dobrodošlice.
Za parove je obezbeđen sto za dvoje i popust od 20%, a za one koji rezervišu sami, mesto za šankom i popust od 30%!
Ažurirano: Aug 19, 2015 | Izdavač: Nova godina | O nama

Adresa

Gospodar Jovanova 42,
11000 Beograd,
Srbija (RS)

Mapa

Podeli