97

Restoran Mokum

Nova godina 2023 - Restoran Mokum

Restoran Mokum - doživite Beograd na potpuno drugačiji način!

U samom centru Beograda, na sedmom spratu hotela Amsterdam, u Jug Bogdanovoj ulici, smešten je jedan od najlepših restorana u Beogradu. Od svih ostalih sličnih, ovaj restoran izdvaja potpuno neverovatan pogled koji se pruža na ceo Beograd.

Restoran Mokum učiniće da na ručak više ne gledate istim očima. Ali baš tako! Zidovi restorana su napravljeni od stakla, tako da dok ručate možete imati sam centar grada kao na dlanu. Pogled se pruža na tri strane, tako da je sve tu, s jedne strane možete uživati u pogledu na novobeogradski deo grada, sa druge stane tu je veličanstveni hram Svetog Save i treća strana je rezervisana za stari deo Beograda, Savamalu i Beograd na vodi. Dakle, ne morate nigde da idete sve je tu pred vama.

Restoran Mokum se može pohvaliti izvanrednom hranom, veoma bogatom ponudom domaćih i stanih jela, kao i prijatnim ambijentom i ljubaznim osobljem. U ovom restoranu obavezno probajte teleću bajaderu, jagnjeću kolenicu, a za njima ne zaostaju ni jela pripremljena od najfinijh vrsta ribe i morskih plodova. Za dezert tu su kremaste poslastice koje mame i mirisom i ukusom.

Muzika

Bend od 5 članova, vokali Aleksa Perović (pobednik takmičenja Zvezde Granda u sezoni 2017/2018) i Sara Vidaković (vokal i violina)

Piće

Piće dobrodošlice

Hrana

Novogodišnji gala švedski sto (neograničena konzumacija hrane)

Cena

Stolovi do prozora (prva 2 reda do prozora) - 85€ po osobi

Ostali stolovi - 70€ po osobi

U cenu karte je uključena svečana večera i piće dobrodošlice (penušavo vino), ostala pića se plaćaju po utrošku.

**Besplatna dostava karata na željenu adresu u Beogradu.
**Dostave karata van Beograda, putem postexpress servisa.
**Mogućnost plaćanja iz inostranstva.
Ažurirano: Dec 14, 2022 | Izdavač: Nova godina | O nama

Adresa

Jug Bogdanova 10,
11000 Beograd,
Srbija (RS)

Mapa

Podeli