Restoran Golf Restoran Golf sagrađen je 1936. godine u srcu Košutnjaka. Objekat ima istorijski značaj i nalazi se u ambijentalnom zaštićenom prostoru jer je služio za lične potrebe kneza Pavla Karađorđevića.
Ime je dobio po igri golf koju je knez Pavle doneo iz Velike Britanije, a poslednjih decenija ovaj restoran su posećivale najeminentnije strane i domaće ličnosti.
Danas restoran Golf pruža vrhunsku uslugu nacionalne kuhinje. Dočekajte Novu 2020. godinu u tek renoviranom restoranu Golf uz sjajnog Stevana Sekulića i Avangardia bend.
Restoran poseduje privatan parking.
Rezervišite svoje mesto na
vreme !
Cena Cena za ovaj doček je
od 35€ do 55€ u zvaisnosti od pozicije banket stola u svečanoj sali.
U ponudi nema barskih stolova, svako mesto je za banket stolom u svečanoj sali. Mogućnost kombinovanja od 2 do 22 osobe za banket stolom
Muzika U novogodišnjoj večeri zabavljaće vas sjajni
Stevan Sekulić i Avangardia bend , uz najpopularnije hitove!
VIDEO
Piće Neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri :
Žestina :
- Rakija (Šljiva, Dunja, Kajsija, Viljamovka, Medovača)
- Pelinkovac
- Martini
- Kampari
- Vodka
- Vinjak
Vina :
- Crveno vino Vranac 13jul KratošijaT
- Belo vino Smedervka i Krstač 13jul
- Rose Rubin
Piva :
- Zaječarsko
- Nikšićko
Sokovi :
- Coca - cola
- Fanta
- Šveps
- Jabuka
- Pomorandža
- Breskva
Voda - Gazirana
- Negazirana
Kafa :
- Domaća
- Espreso
Cena stranih pića po promotivnim cenama
Hrana Večera na bazi set menija Predjelo :
- Goveđa pršuta
- Njeguška pršuta
- Sremski kulen
- Mladi kajmak
- Sjenički sir
- Urnebes salata
- Proja sa sirom
- Pita sa sirom
- Pita sa pečurkama
Toplo predjelo :
- Juneći obrazi specijalitet sefa kuhinje
Predjelo (posno): - Domaća riblja pašteta
- Salata sa dimljenom pastrmkom
- Proja sa ajvarom
- Pita sa pečurkama
Toplo predjelo (posno): - Suve pirotske paprike punjene pireom od prebranca
Glavno jelo: - Dimljeni pileći batak
- Ćevapi
- Kobasica
- Vešalica
- Teleća džigerica u slanini
- Krompir ispod sača
Glavno jelo (posno): - File od dimljene pastrmke
- File smuđa
- Lignje punjene rižotom
- Dalmatinska garnitura
Salata :
- Kupus
- Paradajz
- Krastavac
- Pečena ljuta paprika
- Salsa od luka
Dezert :
- Selekcija kolača
Za posni meni potrebno najaviti prilikom rezervacije Ažurirano: Dec 24, 2019
| Izdavač: Nova godina | O nama