97

Hotel Prestige

U jedinstvenom i elegantnom prostoru u hotelu kategorizovanom sa četiri zvezdice osmislili smo kompletan događaj da magično novogodišnje veče pretvorimo u stvarnost. Izuzetna gastronomska ponuda i besprekorna usluga kreirane su da ispune Vaša očekivanja. U sastavu "Hotela Prestige“ nalazi se Deluxe svečana sala. Za naše cenjene goste obezbeđen je veliki čuvani parking za 200 vozila.

Muzika

Dočekajte novu godinu sa stilom u Hotelu Prestige uz Dragicu Radosavljević Cakanu i Lava bend!! Ova sjajna umetnica, decenijama zvezda estrade, pored toga što je vrhunska pevačica poznata je i po tome što pravi predobru atmosferu na nastupima i nesebično peva sve najbolje hitove domaće i zabavne muzike svojih kolega,i pevaće za vas tokom čitave novogodišnje noći. Zato nemojte da se začudite kada čujete izvođenje Barbare Streisend pa do najdivnijih hitova sa ovih prostora. Uz pratnju fenomenalnog Lava benda svi će biti na nogama to je zagarantovano!Piće

Piće neograničeno:
- Gyn
- Vodka
- Vermut
- Pelinkovac
- Vinjak
- Lozovača
- Šljivovica
- Dunjevača
- Kajisijevača
- Viljamovka
- Pivo: Heineken 0, 4
- Vina: Orfelin Kovačević (crno, belo, rose).
- Sokovi: Coca-Cola, Fanta, Sprite, breskva, pomoranža. jabuka, borovnica itd
- Voda: Knjaz Miloš i Aqua viva
- Kafa: Domaća

Hrana

Bogata večera na bazi raskošnog set menija.
Hladno predjelo: Njeguška pršuta, slovenački kulen, dimljeni kraški vrat, sjenički sir, urnebes salata, ruska salata, carska proja, pita
Čorba: Pileća krem
Toplo predjelo: kiseli kupus sa dimljenim rebarcima i butkicama
Glavno jelo:
- Rolovana piletina sa kikirikijem i rukolom
- Juneći kebab
- Marinirana svinjetina u marsala sosu sa suvim šljivama, aromatizovani krompir
Salata: Zimska euforija
Desert: Čokoladni kolač sa salsom od aronije

Cena

Od 35€ do 60€.

* za veću mapu, kliknite na fotografiju

U cenu je uključena neograničena konzumacija gore navedenog asortimana hrane i pića, i svečano mesto za banket stolom. U ponudi imamo samo klasične stolove nemamo stajaće, viseće i tome slično. Imamo stolove raznih veličina pa će naši menadžeri biti u situaciji da vam maksimalno izadju u susret.

Besplatan internet će vam sjajno poslužiti u novogodišnjoj noći kada mobilne mreže budu opterećene.

Novogodišnje veče ili popularno nazivano najludja noć, nije obična prilika, to je prilika kada samouvereno u krugu prijatelja treba da zakoračite u novu uspešnu godinu, zato ne treba da bude skromno treba da bude sa Prestižom!
Ažurirano: Nov 5, 2023 | Izdavač: Nova godina | O nama

Adresa

Bulevar Vojvode Mišića 24,
11000 Beograd,
Srbija (RS)

Mapa

Podeli