1(r)
2(r)
3(r)
4(r)
5(r)
6(r)
8(r)
9(r)
10(r)
11(r)
12(r)
13(r)
14
15
16(r)
17(r)
18(r)
19(r)
20(r)
21(r)
22(r)
23(r)
24(r)
25(r)
26(r)
28(r)
30(r)
32(r)
34(r)
36(r)
38
40
42
44(r)
46
48
50
52
54(r)
56(r)
58(r)
60(r)
62
64
66
68
70
72
74
76
78
80
82
84
86
88
90
92
94
96
98
100
27(r)
29(r)
31
33
35
37
39
41
43(r)
45(r)
47(r)
49
51
53
55
57(r)
59(r)
61(r)
63
65
67
69(r)
71
73
75
77
79
81
83
85
87
89
91
93
95
97
99
101

Jelena Karleuša - Nova Godina Nova godina 2024

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2024
Detaljna ponuda - Jelena Karleuša Nova godina

Na veliku radost domaće publike i njenih fanova, Jelena Karleuša će Novu 2023. godinu provesti radno i to u hotelu Hyatt. Jelena (Diva) je poznata po vrhunskim scenskim nastupima, po ugledu na svetske zvezde, gde se vodi računa o svako detalju, pa se s toga i sada može očekivati svetski doček Nove godine.
Jelena Karleuša - Nova Godina - Nova godina 2024

Hotel Hyatt, kao jedan od najuglednijih hotela, će vam nesumnjivo ponuditi pravi užitak, poševši od izbora pića do kulinarskih đakonija i najbolje usluge.

Ne preostaje vam ništa drugo, nego da svoju kartu rezervišete na vreme, jer će se za ovakav spektakl tražiti karta više.

Cena po osobi se kreće od 180 eur do 200 eur i uključuje svečanu večeru, dok se piće plaća po utrošku, a preciznije informacije o dočeku potražite klikom na link Jelena Karleuša Nova godina Hyatt.

Kao i svake godine, kada se približi decembar, sve oči su uprte u Grad Beograd i njihov organizacioni odbor koji je zadužen za doček Nove godine. Najbolji doček u prestonici Srbije već godinama tradicionalno je upravo na platou ispred Skupštine Srbije, a ove godine čast da zabavlja sve posetioce pripala je, najvećoj divi srpske muzičke scene, Jeleni Karleuši.

Jelena Karleuša će zajedno sa koleginicama, Marijom Šerifović i Sarom Jo nastupiti u novogodišnjoj noći pred svim posetiocima i turistima na platou ispred Narodne Skupštine. Srpska diva će kao i uvek pripremiti energični nastup sa svojim plesačicama koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Jelena Karleuša je poznata po tome da ulaže u svoj vizuelni identitet i da je muzička zvezda na Balkanu koja ima najbolje kostime na svojim nastupima.

Specijalno za najluđu noć Grad Beograd je pripremio grandiozni vatromet koji će doprineti prazničnoj atmosferi. Jelena Karleuša je medijska ličnost koja privlači već decenijama najveću pažnju u Srbiji, i u regionu, tako da smo sigurni, da nas očekuje najluđa žurka u novogodišnjoj noći i spektakularan performans. Jelena Karleuša je u Skupštini grada potpisala ugovor o donaciji, odnosno odrekla se svog honorara i poklanja svoj koncert svim posetiocima srpske prestonice u novogodišnjoj noći.

Više informacija o dočeku na Trgu možete dobiti putem linka - Jelena Karleuša - Nova godina 2022.

Ove godine, ekskluzivno, Jelena Karleuša zabavlja goste ovog poznatog beogradskog hotela. Tradicionalno, najglamurozniji doček Nove godine je upravo u hotelu „Hyatt Regency“ u Beogradu.

Prethodne 2019. godine, kao i nekoliko godina unazad, doček je obeležio nastup grupe „Ministarke“. Devojke iz ove grupe su postale omiljenje među muzičkom publikom i svaka Nova godina sa njima je bila sjajna. Ove godine, na bini „Hyatt-a“, nastupiće Jelena Karleuša.
Jelena Karleuša - Nova Godina - Nova godina 2024

U kristalnoj dvorani, ovog glamuroznog hotela, koji će biti specijalno ukrašen, očekuje vas prijatno osoblje, odlična hrana i piće, a pored toga najveća muzička zvezda Jelena Karleuša. Jelena će se potruditi da vam ova najluđa noć bude nezaboravna. Uz njene najveće hitove, uživaćete do ranih jatarnjih časova, a svako će nakon ove noći, dugo prepričavati doček 2020. godine. Karte su uveliko u prodaji. Rezervišite svoje mesto na vreme, jer je interesovanje ogromno. Ipak, ove godine nastupa DIVA.

Dobrodošli u hotel „Hyatt“, očekuje vas luda i nezaboravna noć! Povedite svoje najmilije i uživajte u odličnom provodu! Hotel se nalazi u ulici Milentija Popovića, broj 5, na Novom Beogradu. Vidimo se!

Više informacija možete dobiti putem linka - Jelena Karleuša - Nova godina 2020.
Jelema Karleuša će za doček Nove 2019. godine nastupiti na čak dva mesta. Ona će na Novu godinu nastupati u prestoničkom hotelu “Metropol”, nakon čega se seli u klub “Kasina”, gde će održati još jedan nastup.

Muzička diva Jelena Karleuša obradovala je pratioce na društvenim mrežama objavom da će moći da uživaju u njenim nastupima za Novu godinu 2019.: Zbog velikog interesovanja, 31. decembra pevaću i u hotelu Metropol, a zatim i u Kasini. Isto veče. Nema mesta za sve. To je bilo jedino rešenje organizatora. Jbt kakav superstar trip - napisala je ona.
Jelena Karleuša - Nova Godina - Nova godina 2024

Jelena Karleuša, već tradicionalno, za ovaj doček Nove godine nije želela da peva, ali je zato za reprizu napravila spektakl u samom centru Beograda!

Pop diva Jelena Karleuša otkrila je da neće provesti radno doček Nove godine, već će uživati u krugu svoje porodice.

Popularna pevačica doček Nove godine provešće uz svoje najmilije i kako kaže mnogo je srećna zbog toga. Takođe je izjavila da je dobijala ponude, ali da ni jedan nije bila adekvatna, pa je odlučila da doček provede u svom domu.


Jelena Karleuša u Hotel Hyatt - Doček Nove Godine

Dobre vesti za sve obožavaoce Jelene Karleuše! Jelena će za doček Nove nastupiti u Hotelu Hyatt, u kristalnoj dvorani, gde će se potruditi da napravi doček za pamćenje.
Jelena Karleuša - Nova Godina - Nova godina 2024

Karleuša će 31. decembra biti spremna da zajedno sa fanovima, uđe u godinu koja označava punih 20 godina njene karijere!

Cena: od 70 do 200 eur

Piće se plaća po klupskim cenama.
Švedski sto ulazi u cenu i konzumacija je neograničena.

Jelena Karleuša za Novu godinu premijerno će izvesti svoji novu pesmu u Pinkovom Novogodišnjem programu

Folk Pop pevačica Jelena Karleuša otkrila je svojim fanovima da će njena nova pesma premijerno biti izvedena za Novu godinu na Pinku, a da se pesma Insomnia nije našla na njenom DVD izdanju odlukom Emotiona

Atraktivna dama koja iz dana u dan izaziva pometnju na medijskoj sceni otvoreno iznoseći stavove o svojim koleginicama i političkoj sceni u Srbiji, poznata je i po neposrednoj komunikaciji sa svojim fanovima. Jelena je u nedavnom druženju sa svojim prijateljima na socijalnoj mreži Facebook, otkrila zbog čega se numera Insomnia ne ne nalazi na DVD izdanju koncerta iz Beogradske arene i kada će premijerno izvesti svoju novu numeru.

- Pesma Insomnia, tačnije snimak sa koncerta, već nekoliko meseci može da se dobije putem SMS-a, u obliku MMS-a. Koncertna verzija je namenjena mobilnim telefonima i ta usluga se naplaćuje. To je odluka Emotiona, sa kojom ja nemam veze. U planu je i Novogodišnji šou program televizije Pink, u kom će, između ostalog pesma Muškarac koji mrzi žene doživeti svoju premijeru – otkrila je Karleuša svojim virtuelnim prijateljima.
Jelena Karleuša - Nova Godina
Jelena Karleuša - Nova Godina
Jelena Karleuša - Nova Godina

Gde Jelena Karleuša peva za Novu godinu?

Karleuša za doček Nove godine peva u hotelu Hyatt

Koliko košta doček Nove godine sa Karleušom?

Cene se kreću od 180€

Šta je uračunato u cenu dočeka Nove godine?

Uračunata je svečana večera, dok se piće plaća po utrošku