Jelena Karleuša - Nova Godina Nova godina 2021

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2021
Ove godine, ekskluzivno, Jelena Karleuša zabavlja goste ovog poznatog beogradskog hotela. Tradicionalno, najglamurozniji doček Nove godine je upravo u hotelu „Hyatt Regency“ u Beogradu.

Prethodne 2019. godine, kao i nekoliko godina unazad, doček je obeležio nastup grupe „Ministarke“. Devojke iz ove grupe su postale omiljenje među muzičkom publikom i svaka Nova godina sa njima je bila sjajna. Ove godine, na bini „Hyatt-a“, nastupiće Jelena Karleuša.
Jelena Karleuša - Nova Godina - Nova godina 2021

U kristalnoj dvorani, ovog glamuroznog hotela, koji će biti specijalno ukrašen, očekuje vas prijatno osoblje, odlična hrana i piće, a pored toga najveća muzička zvezda Jelena Karleuša. Jelena će se potruditi da vam ova najluđa noć bude nezaboravna. Uz njene najveće hitove, uživaćete do ranih jatarnjih časova, a svako će nakon ove noći, dugo prepričavati doček 2020. godine. Karte su uveliko u prodaji. Rezervišite svoje mesto na vreme, jer je interesovanje ogromno. Ipak, ove godine nastupa DIVA.

Dobrodošli u hotel „Hyatt“, očekuje vas luda i nezaboravna noć! Povedite svoje najmilije i uživajte u odličnom provodu! Hotel se nalazi u ulici Milentija Popovića, broj 5, na Novom Beogradu. Vidimo se!

Više informacija možete dobiti putem linka - Jelena Karleuša - Nova godina 2020.
Jelema Karleuša će za doček Nove 2019. godine nastupiti na čak dva mesta. Ona će na Novu godinu nastupati u prestoničkom hotelu “Metropol”, nakon čega se seli u klub “Kasina”, gde će održati još jedan nastup.

Muzička diva Jelena Karleuša obradovala je pratioce na društvenim mrežama objavom da će moći da uživaju u njenim nastupima za Novu godinu 2019.: Zbog velikog interesovanja, 31. decembra pevaću i u hotelu Metropol, a zatim i u Kasini. Isto veče. Nema mesta za sve. To je bilo jedino rešenje organizatora. Jbt kakav superstar trip - napisala je ona.
Jelena Karleuša - Nova Godina - Nova godina 2021

Jelena Karleuša, već tradicionalno, za ovaj doček Nove godine nije želela da peva, ali je zato za reprizu napravila spektakl u samom centru Beograda!

Pop diva Jelena Karleuša otkrila je da neće provesti radno doček Nove godine, već će uživati u krugu svoje porodice.

Popularna pevačica doček Nove godine provešće uz svoje najmilije i kako kaže mnogo je srećna zbog toga. Takođe je izjavila da je dobijala ponude, ali da ni jedan nije bila adekvatna, pa je odlučila da doček provede u svom domu.


Jelena Karleuša u Hotelu Hyatt - Doček Nove Godine

Dobre vesti za sve obožavaoce Jelene Karleuše! Jelena će za doček Nove nastupiti u Hotelu Hyatt, u kristalnoj dvorani, gde će se potruditi da napravi doček za pamćenje.
Jelena Karleuša - Nova Godina - Nova godina 2021

Karleuša će 31. decembra biti spremna da zajedno sa fanovima, uđe u godinu koja označava punih 20 godina njene karijere!

Cena: od 70 do 200 eur

Piće se plaća po klupskim cenama.
Švedski sto ulazi u cenu i konzumacija je neograničena.

Jelena Karleuša za Novu godinu premijerno će izvesti svoji novu pesmu u Pinkovom Novogodišnjem programu

Folk Pop pevačica Jelena Karleuša otkrila je svojim fanovima da će njena nova pesma premijerno biti izvedena za Novu godinu na Pinku, a da se pesma Insomnia nije našla na njenom DVD izdanju odlukom Emotiona

Atraktivna dama koja iz dana u dan izaziva pometnju na medijskoj sceni otvoreno iznoseći stavove o svojim koleginicama i političkoj sceni u Srbiji, poznata je i po neposrednoj komunikaciji sa svojim fanovima. Jelena je u nedavnom druženju sa svojim prijateljima na socijalnoj mreži Facebook, otkrila zbog čega se numera Insomnia ne ne nalazi na DVD izdanju koncerta iz Beogradske arene i kada će premijerno izvesti svoju novu numeru.

- Pesma Insomnia, tačnije snimak sa koncerta, već nekoliko meseci može da se dobije putem SMS-a, u obliku MMS-a. Koncertna verzija je namenjena mobilnim telefonima i ta usluga se naplaćuje. To je odluka Emotiona, sa kojom ja nemam veze. U planu je i Novogodišnji šou program televizije Pink, u kom će, između ostalog pesma Muškarac koji mrzi žene doživeti svoju premijeru – otkrila je Karleuša svojim virtuelnim prijateljima.
Jelena Karleuša - Nova Godina
Jelena Karleuša - Nova Godina