Radiša Trajković Đani - Nova godina Nova godina 2024

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2024
Kako je Nova godina prošle godine prošla sjajno, Đani će i ovu 2023. Novu godinu dočekati sa gostima Event centra Garden Hill. Očekuje vas nezaboravna atmosfera i odličan izbor hrane i pića u već dobro poznatom ambijentu.
Radiša Trajković Đani - Nova godina - Nova godina 2024


Detaljnu ponudu i direktan kontak organizatora potražite na linku Đani Nova godina 2023

Posle pauze od novogodišnjih nastupa ove godine ponovo možemo da uživamo u uživo nastupima naših omiljenih pevača, među kojima je i Đani.

Event centar Garden Hill upriličiće proslavu Nove godine punu iznenađenja, a celokupan užitak upotpuniće jedan od najvećih domaćih pevača, Radiša Trajković Đani. Možete uživati u širokom asortimanu pića, ali i fenomenalnim specijalitetima, kako domaće, tako i internacionalne kuhinje. Cena dočeka se kreće od 100€ do 160€ u zavisnosti od pozocije stola. U cenu karte je uračunato svečano sedenje, kompletna svečana večera kao i bezalkoholna pića, dok će se alkoholna pića naplaćivaće se po promotivnim cenama.
Radiša Trajković Đani - Nova godina - Nova godina 2024

Radiša Trajković, poznatiji kao Đani, za Novu godinu nastupa u Stadion hall-u, sa svojom koleginicom Andreanom Čekić. Đani je poznat kao neko ko pravi neverovatnu atmosferu i zato je opšte poznata rečenica No Đani, no party. On je na našoj sceni aktivan od 1995. godine, a vrlo brzo je našao svoj put do vrha. Đani je poznat po svojoj pozitivnoj energiji, koju muvek prenese i na svoju publiku, zato za doček možete da očekujete samo vrhunski provod. Neki od njegovih najvećih hitova su: "Balkanac", "Sve mi tvoje nedostaje", "Još te sanjam", "Neka pati žena ta" i još mnogi drugi.

Ponuda Stadion Hall-a za doček Nove godine je uvek izuzetna, te možete uživati u velikom izboru hrane i pića i odličnoj usluzi.

Moderan hotel Majdan koji odiše elegancijom i udobnošću, nudi Vam prijatan ambijent sa svim udobnostima koje pruža hotel sa četiri zvezdice i sigurno Vas neće ostaviti ravnodušnim. Za Novogosdišnju noć zabavljaće Vas Radiša Trajković Đani i Jana Todorović.
Hotel Majdan se nalazi 300 metara od autoputa Beograd–Niš, 6 km od centra grada i na 8 km od Beogradskog sajma.

Više informacija možete dobiti putem linka - Đani i Jana - Nova godina 2019.
Radiša Trajković Đani - Nova godina - Nova godina 2024

Za doček Nove 2018. Radiša Trajković Đani pevaće u klubu Vanilla u Montlingenu u Švajcarskoj. Pored njega, novogodišnju noć je uveličati bosanski dvojac Buba Corelli i Jala brat.
Radiša Trajković Đani - Nova godina - Nova godina 2024
Radiša Trajković Đani - Nova godina
Radiša Trajković Đani - Nova godina
Radiša Trajković Đani - Nova godina
Radiša Trajković Đani - Nova godina