Crvena jabuka - Doček Nove godine Nova godina 2024

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2024
Sarajevo: Doček Nove godine uz Zdravka Čolića i Crvenu jabuku.
U Sarajevu će slavlje trajati tri noći - 30.12. će nastupiti diplomanti Muzičke akademije, 31.12. građani i turisti će uz pesme Zdravka Čolića ispratiti staru i dočekati Novu 2018. godinu, dok će Crvena jabuka nastupiti 1. januara 2018. godine.
Crvena jabuka - Doček Nove godine - Nova godina 2024

Popularna sarajevska grupa Crvena jabuka je objavila da će za doček Nove godine svirati u Osijeku. Bend će nastupiti na Trgu Ante Starčevića.

Program počinje u 22h, a ponoć je rezervisana za vatromet i valcer. Uz muziku popularnih gradskih bendova, posetiocima će biti ponuđeno kuvano vino, a za sam doček će se pobrinuti Crvena Jabuka.


Jedan od najpopularnijih bendova na ovim prostorima, Crvena jabuka, zabavljaće novosađane za doček Nove godine, zajedno sa Frajlama, Garavim sokakom i Divanhana bendom.
Crvena jabuka - Doček Nove godine - Nova godina 2024

Program dočeka Nove godine počinje oko 21h, a na bini na Trgu slobode prvo će nastupiti bend Divanhana, zatim Garavi sokak, Frajle i Crvena jabuka. Kako je planirano program će trajati do 2 sata iza ponoći. U Ulici Laze Telečkog biti postavljena manja bina gde se očekuju nastupi didžejeva.
Crvena jabuka - Doček Nove godine