Crvena jabuka - Doček Nove godine Nova godina 2024

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2024
Osječani će Novu 2023. godinu dočekati uz Crvenu jabuku.

Uz besplatan čaj i kuvano vino posetioce će svojim nastupom zabavljati Crvena jabuka, a predviđeno je da tačno u ponoć Novu godinu okupljenima čestita gradonačelnik Osjeka Ivan Radić.
Crvena jabuka - Doček Nove godine - Nova godina 2024

Doček Nove 2022 godine grupa Crvena Jabuka će provesti na trgu dr. Franje Tuđmana u Sinju.

Atmosferu će od 22 sata na trgu zagrejati članovi sinjskog benda Ljuta kuća, a za prijatan boravak pobrinuće se i domaći ugostitelji koji spremaju odličnu gastronomsku ponudu u adventskim kućicama.

Novu godinu brojni posetioci će dočekati uz nastup jedne od najpopularnijih ex Yu grupa svih generacija, Crvene Jabuke.

Grupa Crvena jabuka za Novu godinu 2020 nastupa u Banja Luci. Kompletan program dočeka Nove godine počinje 30.12. kada nastupa Marija Šerifović, zatim 31.12. veče počinje sa nastupom Jelene Tomašević, a u Novu godinu posetioce uvodi Crvena jabuka. Za reprizu dočeka Nove godine publiku će zabavljati Aleksandra Prijović.

Štimung i dobru atmosferu podržavali su i okolni brojni ugostiteljski objekti, koji su bili puni, pretežno mlađom populacijom, te je tako doček Nove 2020. godine jedan od najboljih u poslednje tri decenije.

Gradska uprava organizovaće koncerte na glavnoj ulici, između Parka Petar Kočić i Trga Krajine, a uz muziku do 1.00 čas građani će uživati uz kuvano vino, rakiju, sokove i druga pića, kao i u popularnim banjalučkim ćevapima i drugoj ponudi “Zimske varoši” i uličnih prodavaca. U ponoć će biti priređen i vatromet.
Crvena jabuka - Doček Nove godine - Nova godina 2024

Za Novu godinu grupa Crvena jabuka će održati koncert na Forumu u Puli. Koncerti su samo deo programa proslave, koji uključuje razne kulturne događaje, sportske aktivnosti, izložbe i predstave.

Centralni događaj Nove godine u Puli će biti nastup Crvena jabuka na Forumu, a muzičari će izvoditi neke od svojih najvećih hitova. Pored njih, posetioce će zabavljati i Night Express i DJ Jan Plexy. Nakon ove nezaboravne večeri, u ponoć će se prirediti vatromet za sve posetioce.
Crvena jabuka - Doček Nove godine - Nova godina 2024

Osim muzičkog programa, Pula ima mnogo toga da ponudi posetiocima za Novu godinu. To može uključivati uživanje gastronomskim specijalitetima, aktivnosti na otvorenom, kulturne izlete i druge zanimljive događaje. Takođe, zahvaljujući svom izuzetnom istorijskom i kulturnom nasleđu, Pula je fascinantna destinacija tokom cele godine.

Ako ste ljubitelj dobre muzike i u potrazi za novim iskustvima, posetite Pulu i uživajte u proslavi Nove godine uz Crvenu jabuku i druge izvođače. Sigurno ćete se vratiti kući puni sjajnih uspomena.

Sarajevo: Doček Nove godine uz Zdravka Čolića i Crvenu jabuku.
U Sarajevu će slavlje trajati tri noći - 30.12. će nastupiti diplomanti Muzičke akademije, 31.12. građani i turisti će uz pesme Zdravka Čolića ispratiti staru i dočekati Novu 2018. godinu, dok će Crvena jabuka nastupiti 1. januara 2018. godine.
Crvena jabuka - Doček Nove godine - Nova godina 2024

Popularna sarajevska grupa Crvena jabuka je objavila da će za doček Nove godine svirati u Osijeku. Bend će nastupiti na Trgu Ante Starčevića.

Program počinje u 22h, a ponoć je rezervisana za vatromet i valcer. Uz muziku popularnih gradskih bendova, posetiocima će biti ponuđeno kuvano vino, a za sam doček će se pobrinuti Crvena Jabuka.


Jedan od najpopularnijih bendova na ovim prostorima, Crvena jabuka, zabavljaće novosađane za doček Nove godine, zajedno sa Frajlama, Garavim sokakom i Divanhana bendom.
Crvena jabuka - Doček Nove godine - Nova godina 2024

Program dočeka Nove godine počinje oko 21h, a na bini na Trgu slobode prvo će nastupiti bend Divanhana, zatim Garavi sokak, Frajle i Crvena jabuka. Kako je planirano program će trajati do 2 sata iza ponoći. U Ulici Laze Telečkog biti postavljena manja bina gde se očekuju nastupi didžejeva.
Crvena jabuka - Doček Nove godine
Crvena jabuka - Doček Nove godine
Crvena jabuka - Doček Nove godine
Crvena jabuka - Doček Nove godine
Crvena jabuka - Doček Nove godine
Crvena jabuka - Doček Nove godine

Da li grupa Crvena jabuka nastupa negde za Novu godinu?

Za doček Nove godine Crvena jabuka ima nastup u Osijeku, na trgu Ante Starčevića

Koja je cena Nove godine sa Crvenom jabukom?

Koncert Crvene jabuke za doček Nove godine je besplatan