Ana Nikolić - Doček Nove godine Nova godina 2024

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2024
Za Novu godinu 2023, Ana Nikolić ne nastupa nigde. Za narednu godinu je pripremila svojim obožavaocima veliki koncert u Štark areni 07.10.

Ana Nikolić je za Novu godinu odlučila da ostane u Srbiji, ali neće imati klasičan novogodišnji nastup. Ona će kao gost iznenađenja ući u rijaliti Zadrugu i zajedno sa učesnicima prirediti provod za pamćenje. Gledaoci kraj malih ekrana, kao i učesnici će na taj način upotpuniti svoje veče i uživati u Aninim pesmama.

Ana Nikolić se za Novu godinu vraća na scenu. Ona će se prvi put pojaviti u javnosti otkako je u avgustu rodila ćerku Taru. Ona će u klubu Kasina i hotelu Metropol na sceni biti i njena koleginica Jelena Rozga. Njih dve će se rotirati u ova dva kluba.
Ana Nikolić - Doček Nove godine - Nova godina 2024


Ana Nikolić će za doček Nove godine nastupiti u Hotelu Grand na Kopaoniku. Spremite se za najluđi doček uz atraktivnu Anu Nikolić i Ćemu.


Ana Nikolić u Hotelu Metropol - Doček Nove Godine.

Poznata estradna zvezda na našoj muzičkoj sceni Ana Nikolić biće zadužena za vrhunski doček i štimung tokom novogodišnje noći. Svojim stasom i glasom će učiniti sve da vam najluđa noć u Metropolu bude apsolutno neponovljiva.
Ana Nikolić - Doček Nove godine - Nova godina 2024

Cene dočeka Nove godine u ovom renoviranom beogradskom hotelu su od 60-170 eur po osobi u zavisnosti od pozicije stola i uključuju mesto za sedenje, svečanu večeru i koktel dobrodošlice. Za dobar provod do duboko u noć pobrinuće se Ana Nikolić.

Kraljica skandala i pevačica koja konkuriše za album godine, Ana Nikolić, uvešće vas u Novu godinu 2014. i prirediti pravi muzički spektakl u hotelu Hyatt, zajedno sa Igorom Terzijom!
Ana Nikolić će vas glasom i stasom uvesti u predstojeću godinu, u okviru glamoruznog dočeka koji organizatori pompezno najavljuju u beogradskom hotelu Hyatt.

A ovako je Ana Nikolić proslavljala Nove godine do sada:

Pevačica Ana Nikolić za doček Nove godine će najverovatnije pevati u Beogradu, na splavu Bolivud.

Pevačica Ana Nikolić pevaće za doček Nove godine 2012. u Crnoj Gori.
Ana Nikolić će za doček Nove godine nastupati u Budvi, u diskoteci Sparta.
Znajući da Nikolićeva voli i da popije, očekuje se spektakularni doček. Trenutno Ana promoviše svoj novi album Mafija kafe.
Ana Nikolić - Doček Nove godine
Ana Nikolić - Doček Nove godine
Ana Nikolić - Doček Nove godine

Da li Ana Nikolić nastupa negde za Novu godinu?

Ana Nikolić ove godine ne nastupa nigde