Ana Nikolić - Doček Nove godineDoček Nove godine Beograd 2018

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2018
Ana Nikolić će za doček Nove godine nastupiti u Hotelu Grand na Kopaoniku. Spremite se za najluđi doček uz atraktivnu Anu Nikolić i Ćemu.


Ana Nikolić u Hotelu Metropol - Doček Nove Godine.

Poznata estradna zvezda na našoj muzičkoj sceni Ana Nikolić biće zadužena za vrhunski doček i štimung tokom novogodišnje noći. Svojim stasom i glasom će učiniti sve da vam najluđa noć u Metropolu bude apsolutno neponovljiva.
Ana Nikolić - Doček Nove godine - Doček Nove godine Beograd 2018

Cene dočeka Nove godine u ovom renoviranom beogradskom hotelu su od 60-170 eur po osobi u zavisnosti od pozicije stola i uključuju mesto za sedenje, svečanu večeru i koktel dobrodošlice. Za dobar provod do duboko u noć pobrinuće se Ana Nikolić.

Kraljica skandala i pevačica koja konkuriše za album godine, Ana Nikolić, uvešće vas u Novu godinu 2014. i prirediti pravi muzički spektakl u Hyatt-u, zajedno sa Igorom Terzijom!
Ana Nikolić će vas glasom i stasom uvesti u predstojeću godinu, u okviru glamoruznog dočeka koji organizatori pompezno najavljuju u beogradskom hotelu Hyatt.

A ovako je Ana Nikolić proslavljala Nove godine do sada:

Pevačica Ana Nikolić za doček Nove godine će najverovatnije pevati u Beogradu, na splavu Bolivud.

Pevačica Ana Nikolić pevaće za doček Nove godine 2012. u Crnoj Gori.
Ana Nikolić će za doček Nove godine nastupati u Budvi, u diskoteci Sparta.
Znajući da Nikolićeva voli i da popije, očekuje se spektakularni doček. Trenutno Ana promoviše svoj novi album Mafija kafe.