Aca Lukas - Nova godinaNova godina 2020 Beograd

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2020
Uskoro više informacija u vezi sa dočekom Nove 2020. godine.
Folk zvezda, Aca Lukas će i ovu Novu godinu proslaviti radno. Aca će za doček Nove godine nastupiti sa Jalom Bratom i Bubom Colerijem, u beogradskoj "Štark" areni.
Popularni folker i sarajevski rep dvojac obećavaju ludu žurku i koncert za pamćenje 31. decembra. Kako prenose mediji, u ovaj zajednički projekat uložili su 100.000 evra.
Aca Lukas - Nova godina - Nova godina 2020 Beograd

Aca Lukas će za doček Nove 2018. godine pevati u Beogradu ispred Skupštine. Uz Lukasa će nastupiti i brojni drugi izvođači, a ceo program će grad Beograd koštati oko 145.000 evra

Najveća muzička zvezda Balkana Aca Lukas- doček Nove godine 2016. Impuls Hall (kod hotela Crown Plaza).
Ovo će svakako biti najglamuroznija i najbolja žurka u Beogradu za doček Nove godine.


Dočekajte Novu godinu uz Acu Lukasa & Folk House Band u prestižnom LUX Events Centru. Glamurozan ambijent i mnogobrojni hitovi Ace Lukasa učiniće vaš doček nezaboravnim. Na vreme rezervišite mesto za sebe i svoje prijatelje za doček Nove godine.
Aca Lukas - Nova godina - Nova godina 2020 Beograd

Očekuju vas vrhunski specijaliteti naših kuvara, kao i prijatan i luksizno opremljen ambijent. Cena stola zavisi od pozicije u okviru tri sektora (VIP, separei, barski stolovi) i kreće se od 40 eur do 90 eur.

Za Novu godinu 2014. u grand sali hotela “Grand Hotel & SPA” očekuje vas spektakularan prvod uz Acu Lukasa i Folk haus bend. Svi gosti na Kopaoniku će moći da uživaju u ovoj ludoj noći uz doplatu od 130 eur. Kao i svake godine, očekuje se da će svi kapaciteti za vreme novogodišnjih praznika na Kopaoniku biti popunjeni do poslednjeg mesta. Za doček Nove godine se očekuje veliki broj gostiju iz Rusije, Rumunije, Bugarske, Makedonije i Crne Gore.
Aca Lukas - Nova godina