Aca Lukas - Nova godina Nova godina 2021

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2021
Jedna od najvećih muških zvezda srpske muzičke scene, Aca Lukas, ove godine zapaliće salu Event Centra Pjević koji se nalazi u blizini Zlatibora za doček Nove godine 2020. Ove godine na Zlatiboru se traži karta više za Event centar Pjević, jer će glavna zvezda novogodišnje večeri biti najpopularniji pevači narodne muzike u Srbiji, Aca Lukas. Kada se govori o folk muzici ne postoji pevač na Balkanu koji je traženiji od Ace Lukasa i koja pravi bolju atmosferu na nastupima. To je čovek koji je praktično pre 20 godina izmislio koncept klubske svirke i nastupa na splavu. Dugogodišnjim radom i nebrojenim hitovima koji traju i više od 20 godina on je i dalje na vrhu muzičke scene u Srbiji, i u regionu, a nastupi su mu i dalje toliko energični da ćete sigurno uzivati ako odlučite da dođete u Event Centar Pjević.
Aca Lukas - Nova godina - Nova godina 2021

Svi koji žele da dočekaju Novu 2020. godinu uz poznate hitove pevača, neka rezervišu na vreme, jer Event centar Pjević spada u iskusne ugostitelje gde je provod zagarantovan. Ako imate nedoumicu ili mislite da će Vam biti dosadno u novogodišnjoj noći, obavezno razmislite o Zlatiboru, jer odlična atmosfera ide uz Acine hitove i njegov bend. Ovaj legendarni pevač folk muzike pored svojih hitova pevaće i najpopularnije hitove svojih kolega.

Kapacitet ove sale je nekoliko stotina mesta, tačnije 1.150 mesta, a osoblje je poznato po visokom nivou profesionalnosti, tako da ćete biti zadovoljni uslugom, izborom pića i količinom hrane. Ovaj Event centar raspolaže sa 330 parking mesta, tako da ne morate brinuti o tome.

Već je prodato dosta karata, tako da požurite, osigurajte svoje mesto na vreme i uživajte u hitovima, poput Nisam preživeo, Kafana na Balkanu, Dijabolik, Kuda idu ljudi kao ja, Suncokreti, i Zapišite mi broj.

Ako ste planirali odmor ili kratki predah na planini, iskoristite priliku dočekajte Novu godinu na Zlatiboru uz hitove Ace Lukasa.

Više informacija možete dobiti putem linka - Aca Lukas - Nova godina 2020.
Folk zvezda, Aca Lukas će i ovu Novu godinu proslaviti radno. Aca će za doček Nove godine nastupiti sa Jalom Bratom i Bubom Colerijem, u beogradskoj "Štark" areni.
Popularni folker i sarajevski rep dvojac obećavaju ludu žurku i koncert za pamćenje 31. decembra. Kako prenose mediji, u ovaj zajednički projekat uložili su 100.000 evra.
Aca Lukas - Nova godina - Nova godina 2021

Aca Lukas će za doček Nove 2018. godine pevati u Beogradu ispred Skupštine. Uz Lukasa će nastupiti i brojni drugi izvođači, a ceo program će grad Beograd koštati oko 145.000 evra

Najveća muzička zvezda Balkana Aca Lukas- doček Nove godine 2016. Impuls Hall (kod hotela Crown Plaza).
Ovo će svakako biti najglamuroznija i najbolja žurka u Beogradu za doček Nove godine.


Dočekajte Novu godinu uz Acu Lukasa & Folk House Band u prestižnom LUX Events Centru. Glamurozan ambijent i mnogobrojni hitovi Ace Lukasa učiniće vaš doček nezaboravnim. Na vreme rezervišite mesto za sebe i svoje prijatelje za doček Nove godine.
Aca Lukas - Nova godina - Nova godina 2021

Očekuju vas vrhunski specijaliteti naših kuvara, kao i prijatan i luksizno opremljen ambijent. Cena stola zavisi od pozicije u okviru tri sektora (VIP, separei, barski stolovi) i kreće se od 40 eur do 90 eur.

Za Novu godinu 2014. u grand sali hotela “Grand Hotel & SPA” očekuje vas spektakularan prvod uz Acu Lukasa i Folk haus bend. Svi gosti na Kopaoniku će moći da uživaju u ovoj ludoj noći uz doplatu od 130 eur. Kao i svake godine, očekuje se da će svi kapaciteti za vreme novogodišnjih praznika na Kopaoniku biti popunjeni do poslednjeg mesta. Za doček Nove godine se očekuje veliki broj gostiju iz Rusije, Rumunije, Bugarske, Makedonije i Crne Gore.
Aca Lukas - Nova godina
Aca Lukas - Nova godina