Tea Tairović - Nova godina Nova godina 2024

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2024
Tea Tairović Nova godina 2023 - Hotel Majdan Beograd

Tea Tairović Nova godina, pevačica koja je prvi put zapala za oko javnosti tokom takmičenja u Zvezdama Granda, sada je već poznata po svojim energičnim nastupima za koje se traži karta više. Od pojaviljivanja u muzičkom takmičenju do sada objavila je brojne singlove, duete, od kojih je najpoznatiji sa Šabanom Šaulićem i studijski album Balkanija. Na svojim nastupima pravi odličnu atmosferu pokazijući i svoje plesno znanje.

Hotel Majdan Nova godina je ove godine rešio da se popne na sam vrh beogradske novogodišnje ponude pa je organizovao doček Nove godine u čak tri sale za venčanja. Sale za venčanja u hotelu Majdan su elegantne i glamurozne, pa ako tragate za ovakvim tipom dočeka ovo je pravi izbor za Vas. Tei Tairović društvo u ostale dve sale praviće poznata pevačica Katarina Živković i kolega Jovan Perišić. Nova godina Beograd nije mogla zvučati primamljivije uz ovakav odabir vrhunskih muzičkih izvođača.
Tea Tairović - Nova godina - Nova godina 2024

Hotel Majdan spada u moderne hotele, elegantno opremljene sa odličnom uslugom i atmosferom. Nova godina Beograd u hotelu Majdan će vam sigurno ostati u lepom pamćenju ako se odlučite da ovde dočekate prvo januarsko jutro jer su sale vrhunski opremljene. Poseduju savremenu klimatizaciju, ventilaciju i modernu rasvetu. Novogodišnja ponuda se sastoji od svečane večere koja podrazumeva predjelo, glavno jelo, salatu i desert, i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića. Cena karte za doček Nove godine u hotelu Majdan je od 120 do 160 eura, a cena zavisi od pozicije Vašeg stola u odnosu na centralnu binu.

Tea Tairović - Nova godina 2022 - Story Rooftop Skoplje

Tea Tairović, talentovana pevačica i igračica, i ove godine za svoju publiku priprema pravi spektakl. Prvi put publika je imala priliku da zapazi ovu muzičku umetnicu u Zvezdama Granda, poznatom muzičkom takmičenju. Tea Tairović se čak dva puta pojavila u ovom muzičkom formatu u razmaku od par godina. Do sada je izbacila brojne singlove od kojih je najslušaniji Hajde, a poznata je i po brojnim muzičkim saradnjama i duetima, od kojih je najpoznatiji onaj sa legendom srpske narodne muzike Šabanom Šaulićem. Njen prvi studijski album Balkanija, dočekan je sa velikim ovacijama kod publike i postavio je u sam vrh pevačica novije generacije. Kao neko ko se godinama bavi plesom profesionalno, Tea Tairović od svojih nastupa uvek napravi igračko plesački spektakl koji publiku ne ostavi ravnodušnim.
Tea Tairović - Nova godina - Nova godina 2024

Ako ste planirali da putuje za Novu godinu razmislite o odlasku u Makedoniju jer je ekskluzivni restoran za doček Nove godine u centru Skoplja, Story Rooftop, angažovao Teu Tairović da zabavlja goste u najluđoj noći. Story Rooftop se nalazi na krovu zgrade sa koje se pruža pogled na centar Skoplja, tako da pored muzičkog ugođaja možete uživati i u panorami grada. Ako želite da otputujete, iskusite nešto novo, i uživate u makedonskoj gastronomskoj ponudi možda je pravo vreme da razmislite da Novu godinu dočekate u Skoplju.

Tea Tairović - Nova godina
Tea Tairović - Nova godina
Tea Tairović - Nova godina
Tea Tairović - Nova godina

Gde nastupa Tea Tairović za Novu godinu?

Za Novu godinu Tea Tairović peva u Hotelu Majdan

Koja je cena Nove godine sa Teom Tairović?

Cene se kreću od 120€ do 160€

Šta je uračunato u cenu dočeka Nove godine?

Uračunato je neograničeno piće i svečana večera