Tea Tairović Nova godina

2023

Tea Tairović Nova godina 2023 - Hotel Majdan Beograd

Tea Tairović Nova godina, pevačica koja je prvi put zapala za oko javnosti tokom takmičenja u Zvezdama Granda, sada je već poznata po svojim energičnim nastupima za koje se traži karta više. Od pojaviljivanja u muzičkom takmičenju do sada objavila je brojne singlove, duete, od kojih je najpoznatiji sa Šabanom Šaulićem i studijski album Balkanija. Na svojim nastupima pravi odličnu atmosferu pokazijući i svoje plesno znanje.

Hotel Majdan Nova godina je ove godine rešio da se popne na sam vrh beogradske novogodišnje ponude pa je organizovao doček Nove godine u čak tri sale za venčanja. Sale za venčanja u hotelu Majdan su elegantne i glamurozne, pa ako tragate za ovakvim tipom dočeka ovo je pravi izbor za Vas. Tei Tairović društvo u ostale dve sale praviće poznata pevačica Katarina Živković i kolega Jovan Perišić. Nova godina Beograd nije mogla zvučati primamljivije uz ovakav odabir vrhunskih muzičkih izvođača.
Tea Tairović Nova godina 2024

Hotel Majdan spada u moderne hotele, elegantno opremljene sa odličnom uslugom i atmosferom. Nova godina Beograd u hotelu Majdan će vam sigurno ostati u lepom pamćenju ako se odlučite da ovde dočekate prvo januarsko jutro jer su sale vrhunski opremljene. Poseduju savremenu klimatizaciju, ventilaciju i modernu rasvetu. Novogodišnja ponuda se sastoji od svečane večere koja podrazumeva predjelo, glavno jelo, salatu i desert, i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića. Cena karte za doček Nove godine u hotelu Majdan je od 120 do 160 eura, a cena zavisi od pozicije Vašeg stola u odnosu na centralnu binu.

2022

Tea Tairović - Nova godina 2022 - Story Rooftop Skoplje

Tea Tairović, talentovana pevačica i igračica, i ove godine za svoju publiku priprema pravi spektakl. Prvi put publika je imala priliku da zapazi ovu muzičku umetnicu u Zvezdama Granda, poznatom muzičkom takmičenju. Tea Tairović se čak dva puta pojavila u ovom muzičkom formatu u razmaku od par godina. Do sada je izbacila brojne singlove od kojih je najslušaniji Hajde, a poznata je i po brojnim muzičkim saradnjama i duetima, od kojih je najpoznatiji onaj sa legendom srpske narodne muzike Šabanom Šaulićem. Njen prvi studijski album Balkanija, dočekan je sa velikim ovacijama kod publike i postavio je u sam vrh pevačica novije generacije. Kao neko ko se godinama bavi plesom profesionalno, Tea Tairović od svojih nastupa uvek napravi igračko plesački spektakl koji publiku ne ostavi ravnodušnim.
Tea Tairović Nova godina 2024

Ako ste planirali da putuje za Novu godinu razmislite o odlasku u Makedoniju jer je ekskluzivni restoran za doček Nove godine u centru Skoplja, Story Rooftop, angažovao Teu Tairović da zabavlja goste u najluđoj noći. Story Rooftop se nalazi na krovu zgrade sa koje se pruža pogled na centar Skoplja, tako da pored muzičkog ugođaja možete uživati i u panorami grada. Ako želite da otputujete, iskusite nešto novo, i uživate u makedonskoj gastronomskoj ponudi možda je pravo vreme da razmislite da Novu godinu dočekate u Skoplju.