Sanja Vučić - Nova godina Nova godina 2024

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2024
Sanja Vučić Nova godina - Vila Anđela Beograd

Detaljna ponuda - Sanja Vučić Nova godina

Dobar provod i muzički spektakl vas za Novu godinu čekaju u Vili Anđela, sa čak tri fenomenalna izvođača: Sanja Vučić, Miloš Radovanović i Teodora Toković. Tamo Vas čeka prava praznična atmosfera, pozitivna energija i uslužno osoblje koje će doprineti novogodišnjem ugođaju. Vila Anđela Nova godina je svečana sala kapaciteta hiljadu sedećih mesta koja je poznata po elegantnom dekoru, a nalazi se u Borči. Ako dolazite svojim kolima čeka Vas veliki privatni parking koji je pokriven video nadzorom. Vila Anđela raspolaže sa najmodernijom rasvetom i ventilacijom i ima čak četiri toaleta sa po osam kabina.
Sanja Vučić - Nova godina - Nova godina 2024

Sanja Vučić Nova godina Beograd je poznata pevačica, mlađe generacije, koja potiče iz muzičke porodice, a najpoznatija je publici po evrovizijskim nastupima i svojim angažmanom u grupi Hurricane. Pesma Loco Loco, koje je grupa Hurricane izvela pred evrovizijskom publikom 2021. godine stavlja je u žižu fokusa. Pored svoje muzičke karijere Sanja se bavi i pisanjem tekstova, što za sebe, što za svoje kolege. Ove godine je izbacila prvi singl od kada ne nastupa sa grupom Hurricane pod nazivom Omađijan.

Cena karte za doček Nove godine u vili Anđela iznosi od 60 do 90 evra, a cena zavisi od pozicije stola u prostoriji u odnosu na centralnu binu. Cena karte uključuje svečanu večeru i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića.

Sanja Vučić - Nova godina
Sanja Vučić - Nova godina
Sanja Vučić - Nova godina

Gde nastupa Sanja Vučić za Novu godinu?

Sanja za doček Nove godine peva u Vili Anđela

Koja je cena dočeka Nove godine sa Sanjom Vučić?

Cene se kreću od 60€ do 90€

Šta je uračunato u cenu dočeka Nove godine?

Cena karte uključuje svečanu večeru i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića