97

Alter Ego Bend će nastupiti na dočeku Srpske Nove godine na splavu Konzulat Waterfront.
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Ulaz je besplatan ali za sedenje potrebno je kupiti 1 premium flašu ili 2-3 flaše vina, a za separe potrebno je kupiti 2 premium flaše.
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Splav Konzulat Waterfront

Splav Konzulat Waterfront predstavlja pravu beogradsku oazu luksuza na vodi. Njegov prefinjen i sofisticiran ambijent pruža idealnu pozadinu za nezaboravnu proslavu Srpske Nove godine. Budite spremni na veče ispunjeno glamurom, sjajem i vrhunskim muzičkim doživljajem!

Doček Srpske Nove godine na splavu Konzulat Waterfront je više od obične proslave. To je veče koje obiluje odličnom muzikom, fantastičnom atmosferom i neograničenim uživanjem. Sa početkom u 22h, prepustite se čarima ove jedinstvene lokacije i dočekajte Novu godinu okruženi stilom i elegancijom.

Splav Konzulat Waterfront je savršeno mesto za one koji traže nešto više od dočeka Nove godine - to je mesto gde se svaki trenutak pretvara u nezaboravno iskustvo. Pridružite nam se u proslavi Srpske Nove godine i doživite noć za pamćenje na jednom od najatraktivnijih splavova Beograda.

Neka vaša Srpska Nova godina na Konzulat Waterfront splavu bude puna sjaja, smeha i nezaboravnih uspomena. Rezervišite svoje mesto na vreme i budite deo najspektakularnijeg dočeka u gradu. Dobrodošli na Konzulat Waterfront, mesto gde se pravi magija dočeka!

Muzika

Za Srpsku Novu godinu na splavu Konzulat Waterfront gostuje fantastičan Alter Ego Bend.

Piće

Piće se plaća po utrošku.

Cena

Ulaz je besplatan.

Uslovi za rezervacije:
- barski / community - bez uslova
- sedenje - 1 premium flaša ili 2-3 flaše vina
- separe - 2 premium flaše
Ažurirano: Jan 8, 2024 | Izdavač: Nova godina | O nama

Adresa

Ušće bb,
11070 Beograd,
Srbija (RS)

Mapa

Podeli