97

Bend Brzina zvuka! će se postarati za nezaboravnu atmosferu.
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Piće se plaća po utrošku. Za uslove rezervacija, molimo vas da nas kontaktirate.
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

The Petica

Za sve one koji žele da dočekaju Srpsku Novu godinu na jedinstven način, restoran The Petica na Novom Beogradu nudi vam sjajnu proslavu. Ovaj restoran je sinonim za spoj vrhunske kuhinje, udobnog ambijenta i sofisticiranog stila, što ga čini savršenim mestom za proslavu jednog od najvažnijih događaja u srpskoj tradiciji.

Enterijer restorana The Petica, sa svojim modernim dizajnom, pruža atmosferu koja je istovremeno opuštajuća i elegantna, idealna za proslavu Srpske Nove godine. Svaki kutak ovog prostora pažljivo je dizajniran kako bi se gosti osećali dobrodošlo i posebno od momenta kada zakorače unutra.

Meni restorana The Petica za Srpsku Novu godinu kombinuje tradicionalne srpske specijalitete sa modernim gastronomskim trendovima. Jela su pripremljena od najkvalitetnijih sastojaka, sa akcentom na autentičnost i inovaciju, garantujući pravo kulinarsko putovanje za sve goste.

Proslavite Srpsku Novu godinu u restoranu The Petica, gde ćemo zajedno dočekati ovaj praznik u duhu srpske tradicije. Rezervišite svoje mesto u ovom prelepom prostoru, gde će svaki detalj biti pažljivo osmišljen kako bi vaša proslava bila magična i nezaboravna.

Muzika

Za nezaboravnu atmosferu postaraće se bend Brzina zvuka!

Piće

Piće se plaća po utrošku.

Cena

Ažurirano: Jan 12, 2024 | Izdavač: Nova godina | O nama

Adresa

Jurija Gagarina 76a, blok 63, kompleks Petica,
11070 Beograd,
Srbija (RS)

Mapa

Podeli