Vlado Georgiev i Haris Džinović Nova GodinaNova godina 2020 Beograd

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2020
Uskoro više informacija u vezi sa dočekom Nove 2020. godine.
Banjalučane će u novogodišnju noć uvesti Željko Samardžić na Trgu Krajine. Na istom mestu će, dan posle, nastupiti Željko Joksimović.
Saopšteno da će 30.decembra na Trgu Krajine gostovati Haris Džinović, 31. decembra Željko Samardžić, a 1. januara 2019. Željko Joksimović.
Za doček Nove 2019. godine, Banjalučani će bez sumnje uživati u dobroj muzici i sjajnoj atmosferi.
Vlado Georgiev i Haris Džinović Nova Godina - Nova godina 2020 Beograd

Poznati hercegnovski kantautor Vlado Georgiev glavna je zvezda Dočeka Nove godine koji će Turistička Organizacija i Opština Herceg Novi pokloniti svom gradu i gostima i to u četvorodnevnom programu od 30. decembra 2017.do 2. januara.2018. godine.
Nova 2018. godina će se u Herceg Novom na glavnom trgu dočekati uz pomenutog kantautora Vlada Georgiva, dok će kao predgrupa nastupiti grupa Senkina đeca.
Vlado Georgiev i Haris Džinović Nova Godina - Nova godina 2020 Beograd

Haris Džinovića će najveselije noći publiku zabavljati u Hotelu Terme (Kongresni centar Terme) pravi sadržajan i bogat zabavni program - Najbolja zabava i druženje.
Vlado Georgiev i Haris Džinović Nova Godina - Nova godina 2020 Beograd

Ove godine će najluđa noć biti svečano obeležna i na Novom Beogradu, gde će nastupati i Vlado Georgiev.

U organizaciji najveće gradske opštine, u najširem delu Bulevara Zorana Đinđića, biće priređen dvodnevni muzički spektakl. Bina za svečani doček Nove godine biće postavljena na platou ispred tržnog centra “Merkator”, a okupljene građane zabavljaće Vlado Georgiev i Prljavi Inspektor Blaža.

Za reprizu dočeka nastupiće beogradske grupe S.A.R.S i “Beogradski sindikat”.

Za doček Nove godine, Haris Džinović će nastupiti na Zlatiboru.

Turistička organizacija "Zlatibor" najavila je spektakularan doček Nove godine na Zlatiboru i odličan provod prvih dana Nove godine.

"Gosti Zlatibora i domaćini, Novu godinu dočekaće uz Harisa Džinovića i trubače Marka Gligorijevića. Za reprizu, 1. januara, na Kraljevom trgu nastupa "Riblja čorba", a sutradan Željko Joksimović", najavio je Arsen Đurić, zamenik predsednika opštine Čajetina.


Za doček Nove godine Vlado Georgiev će nastupiti u Valjevu. Kako grad nije imao dovoljno novca za organizaciju dočeka, deo novca pokriće anonimni donator. Pre nego što se pojavio donator gradski čelnici su najavili da dočeka neće biti, ali na radost Valjevaca i njihovih gostiju stvar se preokrenula. Vlado je poslednji put nastupio u Valjevu 2011.


Haris Džinović će za Novu godinu 2016. nastupiti u hotelu Palisad, na Zlatiboru. Provedite nezaboravnu novogodišnju noć uz Harisa Džinovića i Luna bend.

Za reprizu dočeka Nove godine, Haris Džinović će nastupiti u Beogradu, kako je najavio gradski menadžer Goran Vesić.

Vlado Georgijev izjavio je da još uvek nema zakazanu tezgu za doček Nove 2014. godine

Vlado Georgiev i Haris Džinović pevaće u "Areni" za doček Nove godine 2011.
Vlado Georgiev i Haris Džinović Nova Godina - Nova godina 2020 Beograd

Dva velika pevača, Vlado Georgiev i Haris Džinović, održaće spektakularni Novogodišnji koncert u "Beogradskoj areni". Publika u novogodišnjoj noći će uživati u spoju prelepih balada i kafanskih, neizostavnih hitova.

Uz pesme koje su, obeležile ovu deceniju, za dobar provod će biti zadužen i jedan od naših najpopularnijih voditelja humorističkog duha Ivan Ivanović.
Vlado Georijev će započeti novogodišnji program, dok će jutro na sebi svojstven način ulepšati pevač najvećih kafanskih hitova.
Vlado Georgiev i Haris Džinović Nova Godina
Vlado Georgiev i Haris Džinović Nova Godina
Vlado Georgiev i Haris Džinović Nova Godina