Vlado Georgiev i Haris Džinović Nova Godina Nova godina 2023

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2023
U Baru ste za doček Nove godine, ali ne znate uz kog pevača da proslavite? Neka vaš izbor bude Haris Džinović! Uz Harisa je provod uvek zagarantovan!

Trg Vladimira i Kosare je mesto dočeka Nove godine u Baru, gde će nastupati Haris Džinović. Novogodišnji program će trajati tri dana 30. i 31. decembra, kao i 1. januara. Trg Vladimira i Kosare se uveliko sprema za najluđu noć. Očekuje se prelepa rasveta, a i ozvučenje će biti na zavidnom nivou. Sve će biti spremno za veliki spektakl.
Vlado Georgiev i Haris Džinović Nova Godina - Nova godina 2023

Haris Džinović je bosanskohercegovački pop-folk pevač, kompozitor i tekstopisac. Na muzičkoj sceni se pojavio 1981. godine i od tada je veoma aktivan. Haris je pevač koji svaku osobu podseća na mladost, a njegove pesme su davno pronašle svoje mesto među melodijama koje će se večno pevati i pamtiti. Haris je rođen u Baš Čaršiji u Sarajevu. Ima ženu, dve ćerke i sina. 06.11.2011. godine, Harisu je pripala čast da se pojavi kao gost na koncertu Monserat Kabalje u Beogradu u okviru njene turneje. Haris je tada izveo pesme: „Dicitencellovuie“ i „Torna a Surriento“, dok je u duetu sa Monserat briljirao u numeri „Non di scordad di me“.

Kada peva Haris Džinović pripremite se na lom i nezaboravnu noć! Čekamo vas u Baru! Dođite da zajedno uđemo u Novu 2020. godinu sa najboljim vokalom na našim prostorima!

Banjalučane će u novogodišnju noć uvesti Željko Samardžić na Trgu Krajine. Na istom mestu će, dan posle, nastupiti Željko Joksimović.
Saopšteno da će 30.decembra na Trgu Krajine gostovati Haris Džinović, 31. decembra Željko Samardžić, a 1. januara 2019. Željko Joksimović.
Za doček Nove 2019. godine, Banjalučani će bez sumnje uživati u dobroj muzici i sjajnoj atmosferi.
Vlado Georgiev i Haris Džinović Nova Godina - Nova godina 2023

Poznati hercegnovski kantautor Vlado Georgiev glavna je zvezda Dočeka Nove godine koji će Turistička Organizacija i Opština Herceg Novi pokloniti svom gradu i gostima i to u četvorodnevnom programu od 30. decembra 2017.do 2. januara.2018. godine.
Nova 2018. godina će se u Herceg Novom na glavnom trgu dočekati uz pomenutog kantautora Vlada Georgiva, dok će kao predgrupa nastupiti grupa Senkina đeca.
Vlado Georgiev i Haris Džinović Nova Godina - Nova godina 2023

Haris Džinovića će najveselije noći publiku zabavljati u Hotelu Terme (Kongresni centar Terme) pravi sadržajan i bogat zabavni program - Najbolja zabava i druženje.
Vlado Georgiev i Haris Džinović Nova Godina - Nova godina 2023

Ove godine će najluđa noć biti svečano obeležna i na Novom Beogradu, gde će nastupati i Vlado Georgiev.

U organizaciji najveće gradske opštine, u najširem delu Bulevara Zorana Đinđića, biće priređen dvodnevni muzički spektakl. Bina za svečani doček Nove godine biće postavljena na platou ispred tržnog centra “Merkator”, a okupljene građane zabavljaće Vlado Georgiev i Prljavi Inspektor Blaža.

Za reprizu dočeka nastupiće beogradske grupe S.A.R.S i “Beogradski sindikat”.

Za doček Nove godine, Haris Džinović će nastupiti na Zlatiboru.

Turistička organizacija "Zlatibor" najavila je spektakularan doček Nove godine na Zlatiboru i odličan provod prvih dana Nove godine.

"Gosti Zlatibora i domaćini, Novu godinu dočekaće uz Harisa Džinovića i trubače Marka Gligorijevića. Za reprizu, 1. januara, na Kraljevom trgu nastupa "Riblja čorba", a sutradan Željko Joksimović", najavio je Arsen Đurić, zamenik predsednika opštine Čajetina.


Za doček Nove godine Vlado Georgiev će nastupiti u Valjevu. Kako grad nije imao dovoljno novca za organizaciju dočeka, deo novca pokriće anonimni donator. Pre nego što se pojavio donator gradski čelnici su najavili da dočeka neće biti, ali na radost Valjevaca i njihovih gostiju stvar se preokrenula. Vlado je poslednji put nastupio u Valjevu 2011.


Haris Džinović će za Novu godinu 2016. nastupiti u hotelu Palisad, na Zlatiboru. Provedite nezaboravnu novogodišnju noć uz Harisa Džinovića i Luna bend.

Za reprizu dočeka Nove godine, Haris Džinović će nastupiti u Beogradu, kako je najavio gradski menadžer Goran Vesić.

Vlado Georgijev izjavio je da još uvek nema zakazanu tezgu za doček Nove 2014. godine

Vlado Georgiev i Haris Džinović pevaće u "Areni" za doček Nove godine 2011.
Vlado Georgiev i Haris Džinović Nova Godina - Nova godina 2023

Dva velika pevača, Vlado Georgiev i Haris Džinović, održaće spektakularni Novogodišnji koncert u "Beogradskoj areni". Publika u novogodišnjoj noći će uživati u spoju prelepih balada i kafanskih, neizostavnih hitova.

Uz pesme koje su, obeležile ovu deceniju, za dobar provod će biti zadužen i jedan od naših najpopularnijih voditelja humorističkog duha Ivan Ivanović.
Vlado Georijev će započeti novogodišnji program, dok će jutro na sebi svojstven način ulepšati pevač najvećih kafanskih hitova.
Vlado Georgiev i Haris Džinović Nova Godina
Vlado Georgiev i Haris Džinović Nova Godina
Vlado Georgiev i Haris Džinović Nova Godina
Vlado Georgiev i Haris Džinović Nova Godina