Dara Bubamara - Nova godina Nova godina 2022

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2022
U najluđoj novogodišnjoj noći, goste glamuroznog restorana Hollywood na Ledinama, zabavljaće Dara Bubamara i Darko Lazić.

Ekskluzivan enterijer, dobra hrana i piće, odlična atmosfera, sve ovo će učiniti da se provedete ludo i nezaboravno! Fantastična unutrašnost ovog restorana će vam priuštiti da se osećate opušteno. Sala restorana Hollywood na Ledinama je velikog kapaciteta i veoma je glamurozna. Hrana je vrhunskog kvaliteta, dok je parking i obezbeđenje uvek prisutno da se pobrine za vaše vozilo. Na miru i bez brige možete uživate tokom cele večeri.
Dara Bubamara - Nova godina - Nova godina 2022

Dara Bubamara i njen kolega Darko Lazić će učiniti sve da se provedete kao nikada do sada! Uz njihove najveće hitove, veselićete se tokom cele večeri. Ovaj restoran, svake godine za svoje goste bira najbolje muzičare, tako je i ove godine. Dva veoma talentovana i poznata glasa celoj populaciji, biće tu da vas zabave i učine da slavlje protekne fenomenalno. Još jedna poznata pevačica će biti zadužena za dobar provod u susednoj sali - Slađa Allegro.

Dođite u restoran Hollywood na Ledinama (Surčinska 19b, Novi Beograd) i neka ovo bude vaš izbor za novogodišnju noć.

Rezervišite svoje mesto na vreme i osigurajte dobar provod!

Više informacija možete dobiti putem linka - Dara Bubamara, Darko Lazić i Slađa Allegro - Nova godina 2020.Dara Bubamara će za doček Nove 2019. godine pevati u Beogradu u Nera event centru. Sa Darom Bubamarom nastupiće Igor Popović i Dragica Zlatić.
Dara Bubamara - Nova godina - Nova godina 2022

Svečane sale "Nera" nalaze se na svega 6 km od Savezne skupštine, 2,5 km od Pančevačkog mosta na Zrenjaninskom putu br. 106. Kompleks Nera raspolaže sa pet svečanih sala Nera, Nera Grand, Vip sala, Acoustic i Palace kapaciteta po svacijoj potrebi. Za sve goste obezbeđen je parking prostor u okviru kompleksa Nera.

Više informacija možete dobiti putem linka - Dara Bubamara - Nova godina 2019.
Dara Bubamara će za doček Nove 2018. godine nastupati u Cirihu u klubu Crystal.

Ne propustite najspektakularniji doček Nove godine 2018 na splavu Bridge, uz nastup Dare Bubamare.

Splav Bridge je jedan od najpopularnijih splavova u Beogradu, poznat po gostovanjima najvećih muzičkih zvezda i najboljoj atmosferi. Nalazi na desnoj obali reke Save iza beogradskog sajma, na svega par kilometara od centra Beograda sa prelepim pogledom na novi most na Adi. Za vrelu atmosferu u novogodišnjoj noći biće zadužena naša velika zvezda Dara Bubamara, dok će u pauzi muziku vrteti DJ MARCHEZ (komercijalni house hitovi, RnB hitovi itd)
Dara Bubamara - Nova godina - Nova godina 2022
Dara Bubamara - Nova godina
Dara Bubamara - Nova godina
Dara Bubamara - Nova godina