Ljubo Perućica Nova godina

2023

Ljuba Perućica Nova godina - Restoran Jezero by Azzaro Beograd

Kao i svake godine restoran Jezero by Azzaro Nova godina obećava fantastičnu novogodišnju proslavu uz neograničenu konzumaciju hrane i pića, i spektakularne Zvezde Granda. Svi gosti će dočekati u Novu godinu
uz sjajne vokale Ljube Perućice i njegove talentovane koleginice Jelene Gerbec i Benda Posebno Izdanje
. Restoran Jezero by Azzaro je poznat po svom renomiranom meniju koji je sačinjen od ukusne hrane vrhunskih sastojaka, tako da sigurno nećete ostati gladni.
Ljubo Perućica Nova godina 2024

Poznati restoran se nalazi na Adi Ciganliji tako da neće biti problema da pronađete lokaciju ako dolazite svojim prevozom. Nova godina Beograd nikad nije zvučala lepše ako ste planirali da je proslavite uz reku i vatromet na Adi Ciganliji. Restoran Jezero by Azzaro Nova godina se nalazi na odličnoj lokaciji, okružen prirodom, u šumskom ambijentu, ali i dalje u širem centru glavnog grada. Ako dolazite svojim kolima ispred restorana se nalazi prostrani parking gde možete ostaviti svoj auto. Takođe, Vas čeka uslužno osoblje i prijatan ambijent što će samo doprineti prazničnoj euforiji i raspoloženju.

Ljuba Perućica je poznati pevač, mlađe generacije koji dospeva u žižu javnosti nakon pojavljivanja u osmoj sezoni muzičkog takmičenja Zvezde Granda. Na takmičenju osvaja sedmo mesto i nakon toga kreće njegova aktivna muzička karijera; objavljuje nekoliko hit-singlova do sada i nastupa po brojnim prestoničkim klubovima.

Cena novogodišnje ponude u restoranu Jezero iznosi od 70 do 130 evra u zavisnosti od pozicije Vašeg stola u sali.