97

DJ Prema će goste zabavljati hip-hop, RnB, dancehall, trap i funk melodijama.
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Cena ulaznica za novogodišnji doček kreće se od 30€ do 50€ i u cenu karte je uračunata neograničena konzumacija pića uz eventualnu doplatu za separe.
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Splav Pristan je smešten na Dunavskom keju u središtu Beograda, kraj Sportskog centra 25. Maj, na samo par minuta od Trga Republike.
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Splav Pristan

Spustite se na reku i zakoračite u 2024. godinu na najuzbudljivijem klupskom dočeku u Beogradu - na splavu Pristan!

Pristan je svojim modernim izgledom i jedinstvenim programom brzo dobio epitet jednog od najpopularnijih klubova u Beogradu. Pristan je noćni klub koji se zbog svoje autentičnosti drastično razlikuje od ostalih noćnih klubova širom Srbije.

Splav Pristan se nalazi na Dunavskom keju u samom centru Beograda, kod Sportskog centra 25. Maj na samo nekoliko minuta od Trga Republike i kao klub koji se istakao po urbanim gradskim dešavanjima, donosi Beogradu izvanredne RnB žurke i pažljivo odabrane pesme elektronskog zvuka.


Nova godina 2024. za Pristan ima veliku važnost, sa ciljem da svim svojim posetiocima priredi provod koji se ne zaboravlja, očekuju vas pulsirajući ritmovi najnovijih hitova, uz vrhunsku selekciju pića i ekskluzivnu atmosferu koja će vas držati na podijumu do jutarnjih časova. Doživite nezaboravnu noć uz naše renomirane DJ-eve!

Pristan godinama u nazad okuplja gradske ekipe i osmišljen je sa ciljem da beograđanima i turistima ponudi nešto drugačije ove sezone i osveži noćni život Beograda u pravom svetlu. U ovako prijatnom, a ujedno i eksluzivnom ambijentu, očekuje Vas magična noć.

Muzika

DJ PREMA and friends

Dj Prema javnosti je poznat kao jedan od Dj-eva sa našeg regiona čije ime postoji odavno.
Svoju producentsku karijeru počeo je 2002. godine kada se definitivno posvetio isključivo Dj karijeri.
U njegovim setovima možete čuti melodije Hip-Hopa, Rnb-a, Dancehall-a, Trap-a i Funk-a. Njegovo muzičko znanje i talenat pomogli su mu da se do danas smatra jednim od najpoznatijih Dj-eva današnjice. Nastupao je svuda širom Evrope i Srbije!

Piće

Žestoka pića:
- Vodka
- Tekila
- Džin Tanqueray
- Aperol
- Gorski list
- Campari
- Martini
- Vermut
- Rakija (Dunja, Šljiva, Kajsija)

Piva:
- Laško 0,33
- Zaječarsko 0,33
- Zaječarsko tamno 0,33

Vina:
- Plantaže Chardonnay
- Plantaže Vranac
- Plantaže Rose

Sokovi:
- Coca Cola 0,25
- Coca Cola Zero 0,25
- Fanta 0,25
- Sprite 0,25
- Schweppes Bitter 0,25
- Schweppes Tonic 0,25
- Đus
- Borovnica
- Jabuka

Vode:
- Aqua Viva voda 0,25
- Knjaz Miloš kisela voda 0,25

Cena

Cene karte za doček se kreće od 30€ do 50€ i u cenu karte je uračunata neograničena konzumacija pića uz eventualnu doplatu za separe. Cena zavisi od mesta na splavu.

- Gratis mesto za šankom, maksimalno 3 osobe / 30€ po osobi
- Gratis barski sto, od 4 do 6 osoba / 40€ po osobi
- Gratis STANDARD separe, od 5 do 8 osoba / 50€ po osobi
- S1, S2, S3, S4

Doplate za separe:
- Doplata za PREMIUM separe, minimum 5 osoba sa gratis 1 Premium pića po izboru (Johhny Walker Red Label, Smirnof, Gordons gin, Sierra tequila silver/gold) - 100€
- S17, S18, S19, S20

- Doplata za EXCLUSIVE separe, minimum 6 osoba sa gratis 1 Premium flašom pića po izboru + 1 flaša obična flaša žestine po izboru (Moet, Johnny Walker Black Label, Belvedere, Tanqueray Gin, Tequila Don Julio Blanco, Tequila Don Julio Reposado, Hennessy VS cognac, Johhny Walker Red Label, Smirnof, Gordons Gin gin, Sierra tequila silver/gold) - 250€
- S5, S6, S7, S8, S9, S10

- Doplata LUXURY separe sa 4 Premium flaše pića po izboru (Moet, Johnny Walker Black Label, Belvedere, Tanqueray Gin, Tequila Don Julio Blanco, Tequila Don Julio Reposado, Hennessy VS cognac) - 500€
- S12, S14

- Doplata za PRISTAN separe sa 6 Premium flaša pića po izboru (Moet, Johnny Walker Black Label, Belvedere, Tanqueray Gin, Tequila Don Julio Blanco, Tequila Don Julio Reposado, Hennessy VS cognac) - 1.000€
- S11, S13


* za veću mapu, kliknite na fotografiju
Ažurirano: Dec 14, 2023 | Izdavač: Nova godina | O nama

Adresa

Tadeuša Košćuška 63,
11000 Beograd,
Srbija (RS)

Mapa

Podeli