97

Club Sugar & Spice

**** Sugar and Spice Premium New Year' s Eve 2018 ****

Are You Ready For Sugar And Spice New Year Party vol. 4?!

Tradicionalno najbolja novogodišnja žurka u gradu! S obzirom da je ovo četvrta jubilarna sezona, organizatori najavljuju do sada najbolji provod, kvalitetnu organizaciju i najveća iznenađenja do sada!

Sugar and Spice je čudesni svet zabave smešten u prizemlju Hotela Jugoslavija i prostire se na preko 600m2. Po mnogima jedan od najlepših i najsavremenijih enterijera u Beogradu, i ovoga puta će biti spreman da ugosti ograničen broj posetioca.

Sugar and Spice poseduje profesionalno koncertno ozvučenje koje je jedinstveno na Balkanu, a rasveta je po ugledu na najpoznatije svetske klubove. Led ekrani, ogledala, veliki moderan šank, lokacija (u sklopu Hotela Jugoslavija) su argumenti za još jednu (četvrtu po redu u ovom objektu), nezaboravnu novogodišnju noć!

Muzika

- JackPot Band (Fenomenalni energični petočlani bend koji poseduje bogato iskustvo stečeno dugogodišnjim nastupima po beogradskim klubovima, proslavama, novim godinama) - Specijalnost su im hitovi zabavne i narodne muzike. Repertoar od preko 4000 pesama garantuje da će ova energična ekipa zapaliti novogodišnju noć!
- DJ Inna & DJ Alex (Komercijalni house hitovi, RnB Hitovi...). Inna je gošća iz inostranstva (Švedska) čija je specijalnost rnb muzika sa latino zvukom, dok je Alex zadužen za dobro poznate hitove sa komercijalne house svetske scene.

Piće

U cenu ulaznice je uračunata cele noći neograničena konzumacija sledećih domaćih i stranih pića i koktela:
- Vino Crveno, Belo, Rose
- Strana Piva Lowenbrau i Miller
- Gin London Dry
- Vodka Keglevich, Fjodor
- Pelinkovac Gorki List
- Italijanski Vermut Bianco
- Rakije: Tri vrste kvalitetnih domaćih rakija
- Mix Pića: Đus vodka, Biter Vodka, Džin Tonik,
- Negazirani i gazirani sokovi i kisele vode (Coca cola, Biter lemon, Negazirani Jabuka, Pomorandža, Ananas, Borovnica, Knjaz Miloš...)
- Besplatni kokteli! Cele noći potpuno besplatno sledeće vrste koktela koje će barmeni praviti samo za Vas (Sex on the beach, Blue lagoon, Cuba libre, Tropical, Tekila sunrise, Mai tai, Red Passion).

Hrana

Po vip separeima i premium separeima. U toku noći, konobari će doneti ovale sa hranom, baš u trenutku kada vam je nakon nekoliko čašica alkohola, ona najpotrebnija. Sadržaj ovala: (kulen, šunka, pečenica, selekcija sireva, masline, pita sir, pita pečurke, pita pizza)

Cena

29 eura je promotivna cena ulaznice i ona uključuje neograničenu konzumaciju cele noći domaćih i stranih pića uključujući i koktele!

Rezervacije:
Cene rezervacija su predstavljene u daljem tekstu i odnose se na grupnu doplatu, a ne doplatu po osobi. Mesta koja rezervišete i platite, su numerisana imenom i prezimenom i polažete prava na njih cele noći. Cene rezervacija su:

- Pult sa barskom stolicom (2-4osobe) - 15eura
- Barski sto (min 4 osobe, optimalno 4-7) - 20eura
- VIP barski sto sa barskim stolicama (min 4 osobe, optimalno 4-7) - 35eura.
- Separe za 6, 7 osoba (dobija se gratis jedna flasa stranog pića) - 80e i 120eura
- VIP separe za od 8-10 osoba - 140eura
Dobija se gratis jedna flaša stranog pića (Johnnie Walker, Ballantines, Smirnof, Tekila…) + jedna flaša koja ulazi već u all inclusive ponudu (Gin, Vino, Pelinkovac, Vodka, Vermut, Rakija) + oval sa hranom (samo u Vip separeu) + 10 vaučera za putovanje BIG Spring Break.
Postoje i VIP separei od 160eura i 180eura jer su blizu bine (pogledaj mapu).
- Premium separe za od 12-14 osoba - 280eura
Dobijaju se gratis dve premium flaše i to: Chivas, Jack Daniels, Grey Goose vodka, Moet šampanjac..) + oval sa hranom + jagode uz šampanjac + 10 vaučera za putovanje BIG Spring Break.
- Mesta za centralnim velikim šankom se ne naplaćuju i ne rezervišu. Prednost je jer uzimate direktno piće od barmena, a bend je odmah preko puta šanka.

* za veću mapu, kliknite na fotografiju

Nagradna putovanja našeg generalnog sponzora:
Da nova godina ne prođe bez poklona, i ovog puta se pobrinula turistička agencija Party travel! Spremili smo dve vrste poklon putovanja!
- Prva grupa poklona, svaki Vip separe i Premium separe dobijaju po 10 vaučera za besplatan smeštaj od tri noćenja (plaća se samo prevoz ili možete sopstvenim prevozom) za čuveni BIG Spring break u Umagu na Jadranskom moru!
- Druga grupa poklona, podelićemo četiri romantična putovanja za dvoje (besplatan i prevoz i smeštaj!) za sledeće evropske gradove (Prag, Beč, Venecija, Istanbul)

Ukoliko ste ljubitelji prijatnog komfora i moderne estetike, onda je doček nove godine u klubu Sugar and Spice pravi za vas!
Ažurirano: Nov 16, 2017 | Izdavač: Nova godina | O nama

Adresa

Bulevar Nikole Tesle 3 (u sklopu hotela Jugoslavija),
11070 Beograd,
Srbija (RS)

Mapa

Podeli