97

Klub Izlog - Fenster new year premium party

★ Fenster New Year Premium Party ★ 2 0 1 5 ★

Dočekajte Novu Godinu u fenomenalnom ambijentu kluba IZLOG u samom centru Beograda. Lokal koji se prostire na 2 nivoa, uz sjajan nastup Tamare Filipović garantuje odličan novogodišnji provod. Novogodišnji doček poznat i pod nazivom Fenster 2015.
Najmoderniji i najlepsi enterijer u gradu koji ispunjava sve svetske standarde
...Doček kakav ste sanjali!

Muzika

U najluđoj noći za vas smo pripremili šarolik muzicki program:
- 21:00h ★ Fenster New Year`s Premium party begins....
Program otvara pionir evropske clubbing scene, po treći put u Beogradu harizmatični Dj Tecnic, izvešće svoj sjajni Behind The Mask i Firework Performans!!!
Dj Tecnic (Zurich, Swiss) ★
Iz Ciriha vam već sada poručuje da u najluđoj noći nećete ni minut stajati!!!

- 22:00 ★ EDM Vibes Dj Crew (Dj Marta, Dj Igor Sebesic, DJ Anatra) ★
Ovaj fantastični Dj trio dobro poznat beogradskim klaberima, posebno je zanimljiv jer sadrži i ženskog člana DJ MARTU koja je poručila da svoj novogdišnji kostim još uvek ne želi da otkriva ali obećava da ćete ostati bez daha!! Fenomenalna trojka će se potruditi da se u novogodišnjoj noći dobro oznojite!!!:)

- 23:00 ★ Tamara Filipović u pratnji benda!!!
Ako neko može da vam iz prve ruke prenese atmosferu sa najboljih beogradskih splavova Blaywatch, River, Brodolom itd. onda je to svakako jedna od najpopularnijih pevačica beogradskog clubbinga Tamara Filipović, koja kada se pojavi na glavnoj Fenster sceni nikoga neće ostaviti ravnodusnim, a svojim i mnogim drugim dobro poznatim hitovima sve zajedno će nas uvesti u Novu 2015. godinu!!!!

- 00:00 ★ Vatromet ★ Naše predivne hostese poslužice šampanjac svim gostima ★ Na plafonu u toku same noći nalaziće se preko 200 balona od kojih 10 kriju vredne nagrade (party putovanja Istanbul, Prag), u ponoć svih 200 balona obrušiće se na vas, ko probuši pravi postaje srećni dobitnik:)!!!

- U nastavku večeri očekujte razna smenjivanja i super zabavu uz sve dosada navedene izvođače, provod će trajati do ranih jutarnjih sati!!!

Piće

Neograničeno besplatno domaće i strano piće + kokteli 21 vrsta

Hrana

Premium ketering (Švedski sto)

Cena

32€
Jedini doček u gradu gde će i gosti za barskim stolom imati pravo poručivanja flaše, naravno kao i sve o stalo po ceni od 0.00 RSD:)!!!
Ažurirano: Aug 19, 2015 | Izdavač: Nova godina | O nama

Adresa

27. Marta 40,
11000 Beograd,
Srbija (RS)

Mapa

Podeli