97

Dep bar Matinee

Dep bar Matinee Nova godina organizovaće nezaboravnu zabavu pred novogodišnju noć u svom unikatnom ambijentu koji očarava sve prisutne. Budite u korak sa vremenom i kročite u Matinee spektakl kako dolikuje.

Dep bar Matinee i Nova 2022. godina spoj su savršenstva koji obećava samo jedno, a to je najbolji provod u gradu koji krasi luksuz i elegancija. Ne propustite prefinjenu selekciju pića koju Dep bar Matinee ima u svojoj ponudi, ali ni perfektne specijalitete internacionalnih kuhinja koji bude sva čula. Prepustite se spektaklu i rado ćete se sećati svakog provedenog trenutka.

Muzika

Za novogodišnji matinee zabavlja će vas fenomenalni:
Nesta - Đorđe Arsović i Jovana Matijević u pratnji benda.

Đorđe Arsović, poznatiji kao Nesta, aposlutni je miljenik beogradske publike čiji su nastupi uvek popunjeni do poslednjeg mesta i radnim danima. Svoju popularnost stekao je neverovatnom harizom, kvalitetnim glasom i energičnim nastupom koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Jovana Matijević je jedan od onih vokala koji zavolite na prvo slušanje, dok je svoju ogromnu popularnost stekla učešćem u najpopularnijim reality formatu Zadruga, gde su mnogi imali priliku da je čuju kako peva.

Piće

Pića će se naplaćivati po standardnim cenama.

Hrana

A la carte po standardnim cenama

Cena

500 rsd po osobi
Ažurirano: Aug 30, 2022 | Izdavač: Nova godina | O nama

Adresa

Karađorđeva 75,
11000 Beograd,
Srbija (RS)

Mapa

Podeli