Arhiva: Klub BrankowNova godina 2020 Beograd

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2020
Klub Brankow nalazi se u ulici Crnogorska 12 u Beogradu, u okviru Savamale, jednom od najpopularnijih mesta za noćni provod. Dobio je ime po Brankovom mostu u čiji je stub i uklesan.

Klub Brankow važi za mesto gde možete čuti najkvalitetniju disco, RnB i House muziku. Enterijer u klubu čini miks drveta, kože, stakla i betona, dizajniran od stane nekoliko naših poznatih arhitekata. Duž plafona možete videti mnoštvo rasutih sitnih komadića ogledala koji u kombinaciji sa vrhunskom rasvetom u klubu prave odličnu zabavu. Klub Brankow interesantan je spoj soficistiranosti, avangarde i urbanizma. Veoma brzo pokupio je sve simpatije velikog broja onih koji obožavaju i znaju kako noćni život u Beogradu treba da izgleda. Jedan od razloga zaslužnih za to je i vrhunski muzički program, baziran na pravcima kao što su house, RnB, disco muzika. U klubu Brankow četvrtkom, petkom i subotom možete uživati u odličnim setovima najpoznatijih lokalnih i svetskih DJ-eva i vrhunskoj atmosferi koja vlada klubom. Uživajte u aktuelnim hitovima i svetskim hitovima muzike 80-ih i 90-ih.

Osoblje kluba Brankow veoma je ljubazno i iskusno i tu je da doprinese da vaš noćni provod bude fenomenalan. U klubu vas čeka bogata ponuda vrhunski spremljenih koktela, veliki izbor vina i ostalih najkvalitetnijih pića. Posetite klub Brankow i uživajte u najkvalitetnijoj muzici, u vrhunskoj atmosferi i odličnoj usluzi.

Klub Brankow - Nova godina 2020 Beograd


DJ - Me High Low

Regularne cene

Ulaz besplatan
Crnogorska 12,
11000 Beograd,
Srbija (RS)
Srpska Nova godina - Klub Brankow
Srpska Nova godina - Klub Brankow
Srpska Nova godina - Klub Brankow
Srpska Nova godina - Klub Brankow