Hari Mata Hari - Doček Nove godine Nova godina 2023

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2023
Uskoro više informacija u vezi sa dočekom Nove 2020. godine.
Hari Mata Hari će za doček Nove 2019. pevati u Sarajevu na otvorenom, ispred Večne vatre u samom centru Sarajeva. On će uz svoje poznate hitove uvesti građane, goste i turiste u Novu 2019. godinu. Pored Hara Mata Harija, trodnevnom slavlju u Sarajevu pridružiće se i Branko Đurić Đura i njegova "Bombaj štampa".
"Mogu obećati sjajnu noć i provod uz puno emocija. Ovo je moj grad, njemu su posvećene moje pjesme i ovo je, na određeni način, kruna moje karijere" - rekao je Hari.
Hari Mata Hari - Doček Nove godine - Nova godina 2023

Više informacija i detalja o nastupu Hari Mata Harija za doček Nove godine očekujemo uskoro.

Doček Nove godine 2016. sa Željkom Joksimovićem i Hari Mata Harijem.
Nakon višegodišnje pauze glavni grad Crne Gore, Podgorica, će ove godine organizovati doček Nove godine na Trgu Republike.
"Tom prilikom biće priređen bogat muzički program, a naše sugrađane i sve goste Podgorice u novogodišnjoj noći zabavljaće jedne od najvećih i najpopularnijih muzičkih zvijezda sa ovih prostora, Željko Josimović i Hari Mata Hati. Nesumnjivo je da će Podgorica u novogodišnjoj noći imati jednu od najboljih ponuda u regionu i da će spektakularan doček Nove godine naši sugrađani sigurno dugo pamtiti, uz očekivanje da će veliki broj posetilaca iz drugih gradova i džava proslaviti Novu godinu u Podgorici", navodi se u saopštenju.


U Kruševcu, na Trgu kosovskih junaka organizovaće se doček Nove godine i po starom i po novom kalendaru. Kruševljane i njihove goste će na dočeku Nove godine 31.12. zabavljati Hari Mata Hari.
Hari Mata Hari - Doček Nove godine - Nova godina 2023

Iako je grad u ekonomskoj krizi u Gradskoj upravi kažu da doček Nove godine organizuju uz pomoć donatora i da ni dinar neće biti izdvojen iz lokalnog budžeta.

Kruševljani su i prethodnih godina dočekivali Novu godinu u društvu najpopularnijih izvođača, pa će tako biti i ove godine uz Hari Mata Harija.

Jedna od novogodišnjih tradicija dočeka na Trgu kosovskih junaka je i kuvana rakija, vino i čaj, a da li će tako biti i ove godine još uvek nije potvrđeno.
Hari Mata Hari - Doček Nove godine