28(r)
58(r)
60(r)
68(r)
70(r)
72(r)
86(r)
88(r)
90
92
69(r)
71(r)
73(r)
85(r)
87(r)
89
91
93

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2024
Goran Bregović Srpska Nova godina

Za Srpsku Novu godinu u Beogradu će biti organizovan besplatan koncert na Trgu republike. Zvezda večeri će biti Goran Bregović, a kao gost će nastupati Mladen Vojičić Tifa. Koncert počinje 13.01. u 21h

Ovaj koncert se organizuje u sklopu manifestacije Beogradska zima, a svi posetioci će moći da uživaju u popularnim Breginim hitovima, kao i hitovima Bijelog dugmeta.
Goran Bregović - Nova godina 2024


Grad Beograd organizuje Novu godinu, te će osim već najavljenog dočeka ispred Doma Narodne skupštine, biti organizovan i doček na Sava Promenadi u Beogradu na vodi, gde će okupljene zabavljati Goran Bregović.

Na prostoru između Starog savskog mosta i zgrade Rezidens osim Bregovića nastupiće Mladen Vojičić Tifa, Saša Kovačević, Angelina i Cobi.

Posetioci će prisustvovati i laserskoj izvedbi, kao i vatrometu, najavljuju iz gradske uprave.

Podsećanja radi, kako je najavljeno, ispred Doma Narodne skupštine za doček Nove godine nastupaju Jelena Karleuša, Marija Šerifović i Sara Jo.

Goran Bregović će 15. decembra održati koncert u beogradskoj "Štark areni" posle 20 godina. Kako bi publika imala što bolji pregled, bina će biti postavljena na sredini partera najveće dvorane na Balkanu. Na njoj će, osim Brege, biti i gosti - solisti na violini Zijed Zuari iz Tunisa, Lejzerson Geršon iz Izraela i Mirjana Nešković iz Beograda, koji će Bregoviću pomoći u predstavljanju aktuelnog albuma "Tri pisma iz Sarajeva". On je najavio da će na bini "Arene" biti sto muzičara.

Za sada nema nikakve najave da će Goran Bregović nastupati negde za doček Nove 2019. godine.
U Novu 2018. godinu, Budvani i njihovi gosti ući će uz prepoznatljive melodije "Bijelog dugmeta", kultnog benda bivše Jugoslavije. Brega, Alen i Tifa i pjesme za sve generacije garantuju dobru posjećenost i još bolju atmosferu.
Goran Bregović - Nova godina 2024

Na Trgu Kralja Milana, u Nišu, će biti organizovan svečani doček Nove godine. Nišlije i Nišlijke će u novogodišnjoj noći zabavljati poznati rok sastav sa prostora bivše Jugoslavije, Bijelo dugme. Alen Islamović, Mladen Vojičić Tifa i Goran Bregović učiniće novogodišnju noć posebnom uz dobro poznate hitove ovog rok sastava.

Cilj organizovanja slavlja na trgu je, kažu, da što veći broj turista dođe u Niš i da popune kapacitete hotela i restorana, i na taj način doprinesu budžetu i ugledu grada kao turističke destinacije Srbije, koju treba posetiti kako zbog kulturno istorijskih sadržaja, tako zbog dobrog provoda.

Najplaćeniji domaći izvođač u novogodišnjoj noći biće Goran Bregović. Brega će sa svojim Orkestrom za svadbe i sahrane 31. decembra nastupti na trgu u Galcu u rumunskoj luci na Dunavu, a kako s priča, za taj nastup zaradiće 120.000 evra. Sviraće više od dva sata, a domaćini su posebno tražili da pod obavezno na repertoaru budu pesme "Kalašnjikov" i "Gas, gas", kao i neke numere iz filmova koji su ga proslavili.


Bregović će za Novu godinu po julijanskom kalendaru nastupiti na dočeku u Novom Sadu, a društvo će mu praviti Manjifiko i Orkestar Vojske Srbije. Oni će pokušati da obore rekord po poseti od 60.000 ljudi koji je prošle godine postavila Svetlana Ceca Ražnatović.

Budvane i njihove goste će u novogodišnjoj noći na tradicionalnom dočeku ispred bedema Starog grada zabavljati Bijelo dugme, odnosno Goran Bregović i Alen Islamović.

Bijelo dugme ove godine obeležava 40 godina od izlaska prvog albuma. To će biti prilika da svi ljubitelji njihove muzike uživaju uz vatromet i poznate hitove: „Tako ti je mala moja“, „Ima neka tajna veza“, „Šta bi dao da si na mom mjestu“... uđu u Novu 2015. godinu.

Šuška se da će i ove godine Bregović svirati za neverovatnu cifru za doček Nove godine. Zvanične potvrde još nema, ali se priča da će i za ovu Novu godinu 2013 nastupati u Moskvi.

A ovako je Bregović proslavljao Nove godine do sada:
Goran Bregović je za doček Nove godine zakazao jedan od najskupljih koncerata za Novu godinu, i to u klubu Moskvi.

Navodno, dogovoreni honorar iznosi 120.000 evra! Bregović će ovu sumu uzeti za novogodišnji nastup. Brega je sa Orkestrom za svadbe i sahrane prošle godine za doček Nove godine svirao u Sofiji za 150.000 evra. Goran Bregović je jedan od najplaćenijih muzičara na našim prostorima.
Goran Bregović - doček Nove godine
Goran Bregović - doček Nove godine

Gde Goran Bregović nastupa za Srpsku Novu godinu?

Bregović za Srpsku Novu godinu ima nastup u Beogradu na Trgu republike

Da li se naplaćuje ulaz na koncertu za Srpsku Novu godinu?

Nastip Gorana Bregovića je besplatan