Novi Beograd - Doček Nove godineNova godina 2020 Beograd

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2020
Za mališane uzrasta do 12 godina biće pripremljeni besplatni novogodišnji paketići koje će podeliti Opština Novi Beograd tokom novogodišnjih praznika.

Kao i godinama unazad, mališani sa Novog Beograda dobiće svoj besplatni paketić u novogodišnjoj atmosferi koju opština Novi Beograd sa ponosom tradicionalno priređuje za najmlađe sugrađane.

Prijavljivanje za besplatne paketiće opštine Novi Beograd počinje 3. decembra i traje do popune mesta. Svečana podela će biti organizovana krajem decembra u Hali sportova „Ranko Žeravica“.Ono što je potrebno je da roditelj (ili staratelj) izvrši prijavu u Servisnom centru opštine Novi Beograd svakog radnog dana od 8.00 do 20.00. Za prijavu je obavezno poneti đačku ili zdravstvenu knjižicu deteta. Sve dodatne informacije mogu se dobiti putem telefona 011/785-0-785.
Više informacija o dočeku Nove 2018. godine na Novom Beogradu, očekujemo uskoro!

U organizaciji najveće gradske opštine, u najširem delu Bulevara Zorana Đinđića, biće priređen dvodnevni muzički spektakl. Bina za doček Nove godine biće postavljena na platou ispred tržnog centra “Merkator”, dok će okupljene građane zabavljati Vlado Georgiev i Prljavi Inspektor Blaža. Za reprizi dočeka nastupiće beogradske grupe S.A.R.S i “Beogradski sindikat”.
Novi Beograd - Doček Nove godine - Nova godina 2020 Beograd

Ovu informaciju je potvrdio i predsednik opštine Aleksandar Šapić, koji nije želeo da otkriva sve detalje ovog događaja.

“Tradicionalno, u Bulevaru Zorana Đinđića održava se manifestacija “Ulica otvorenog srca”. Ove godine želimo da proširimo sadržaj. Organizovaćemo dvodnevni muzički spektakl. Nastupiće osam izvođača“, poručio je Šapić i dodao da građane očekuju mnogobrojna iznenađenja i mnogo dobre zabave.
Novi Beograd - Doček Nove godine
Novi Beograd - Doček Nove godine