Nova godina na Trgu u ZaječaruNova godina 2020 Beograd

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2020
Za doček Nove 2019. godine na trgu u Zaječaru publiku će zabavljati Nataša Bekvalac. Za sada nije poznato ko će joj društvo praviti u novogodišnjoj noći.
Nakon nekoliko godina, Zaječar će ponovo dobiti pravu proslavu Nove godine kakvu zaslužuje. Dobra muzika, vatromet za pamćenje i osveženje očekuje sve posetioce zaječarskog trga u novogodišnjoj noći.
Nova godina na Trgu u Zaječaru - Nova godina 2020 Beograd

Kako najavljuje gradonačelnik Zaječara Boško Ničić, početak programa je predviđen za 22h.

“I ove godine nastavićemo tradiciju koju je grad imao godinama u nazad kada smo bili na vlasti. Velika zahvalnost donatorima koji će finansirati dolazak OK Benda koji će zabavljati zaječarce i timočane na Trgu osobođenja u Zaječaru tokom novogodišnje noći. Kao što smo i obećali Zaječar će stabilizovati finansije, ponovo srediti infrastrukturu, početi dovođenje investitotara, ali i pevati i radovati se! Naglašavam, da ni jedan jedini dinar iz budžeta grada, JP i ustanova neće biti potrošen za ovaj događaj. Očekujem da ove godine gradski trg bude pun zaječaraca i gostiju iz čitave Timočke krajine, ali i iz susedne Bugarske” – rekao je Boško Ničić, gradonačelnik grada Zaječara.

Kako se očekuje, program počinje u 22h gostovanjem OK Benda. U ponoć sledi vatromet, nakon čega će se svojim sugrađanima obratiti Boško Ničić gradonačelnik garada Zaječara. Gradonačelnik će već tradicionalno za ponoć obići granični prelaz i zaječarsko porodilište, gde će podeliti dukate prvim bebama rođenim u 2018. godini. Za sve posetioce biće obezbeđeni topli napici poput čaja, kuvanog vina ili rakije, a ukoliko se budu pronašli sponzori, ove godine na zaječarskom trgu ponovo će zamirisati pečeni vo, koji će biti dat Crvenom krstu ili zaječarskim izviđačima da vrše podelu svim građanima koji na trgu dočekaju Novu godinu.
Nova godina na Trgu u Zaječaru
Nova godina na Trgu u Zaječaru