1(r)
2(r)
3(r)
4(r)
5(r)
6(r)
8(r)
9(r)
10(r)
11(r)
12(r)
13(r)
14
15
16(r)
17(r)
18(r)
19(r)
20(r)
21(r)
22(r)
23(r)
24(r)
25(r)
26(r)
28(r)
30(r)
32(r)
34(r)
36(r)
38
40
42
44(r)
46
48
50
52
54(r)
56(r)
58(r)
60(r)
62
64
66
68
70
72
74
76
78
80
82
84
86
88
90
92
94
96
98
100
27(r)
29(r)
31
33
35
37
39
41
43(r)
45(r)
47(r)
49
51
53
55
57(r)
59(r)
61(r)
63
65
67
69(r)
71
73
75
77
79
81
83
85
87
89
91
93
95
97
99
101

Hotel Jugoslavija - Doček Nove godine Nova godina 2024

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2024
Kao i svake godine, pa tako i ove hotel Jugoslavija je pripremio atraktivni doček Nove godine u Beogradu za sve ljude željne dobrog provoda u najluđoj noći. Ono što daje notu glamura koja je potrebna u novogodišnjoj noći jeste svakako 14 tona težak luster koji se nalazi u samom holu hotela, i koji na sebi ima 40.000 ’’svarovski’’ kristala i oko 5.000 sijalica. Pored ovog impozantnog lustera prolazite na putu do banket sale u kojoj se održava doček. Luster je svakako vredan pomena jer je ušao u Ginisovu knjigu rekorda pre 50 godina.

Luksuza neće faliti ni u sali u kojoj se organizuje doček, jer sala poseduje 16 impozantnih lustera takođe ukrašenih ’’svarovski’’ kristalima. Britanska Kraljica Elizabeta, američki predsednici Ričard Nikson i Džimi Karter, pevačica Tina Tarner i glumac Kevin Kostner su samo neki od poznatih osoba koje su boravile u ovom hotelu, tako da postanite i vi deo istorije, budite deo najboljeg dočeka Nove godine u Beogradu.

Ono što je jedan od jačih aduta ovog hotela jeste iskusno i profesionalno osoblje koje će se potruditi da budete usluženi po najvećem standardu. Najveća pogodnost ovog dočeka Nove godine je ogroman parking sa video nadzorom i obezbeđenjem. Hotel Jugoslavija poseduje najsavremenije obezbeđenje kako u objektu tako i ispred njega tako da opušteno bez brige možete da dočekate Novu godinu. Potrebno je samo da napravite rezervaciju na vreme a za sve ostalo će se pobrinuti osoblje hotela tako da Vam novogodišnja noć ostane u predivnom sećanju.

Banket sala hotela Jugoslavija je pravi izbor za Vas ako želite da doživite luksuzan i prefinjen doček Nove godine u Beogradu. Ovaj hotel već godinama organizuje jedan od najekskluzivnijih dočeka Nove godine u Beogradu, a Banket sala već godinama odnosi titulu najlepše sale za proslave. Ako želite da uživate u jedinstvenom ambijentu koji je istovremeno savremeno opremljen i nosi šarm prošlih vremena na atraktivnoj lokaciji definitivno trebate da napravite rezervaciju.

Drugi razlog zašto treba da slavite doček ovde je profesionalno osoblje koje će učiniti da se odlično osećate kao gost hotela. Za svakog gosta je obezbeđeno parking mesto na prostranom parkingu hotela jer to zaista zna da predstavlja veliki problem prilikom izlaska. Ponuda Hotela Jugoslavija je jedna od najboljih u Beogradu ako uzmemo u obzir odnos cene i kvaliteta.

Kada je muzika u pitanju ovaj hotel ima tradiciju angažovanja najboljih bendova koji su zaduženi za sjajnu atmosferu, jer složićete se, nema dobrog provoda bez dobre muzike.

Ove godine za dobru atmosferu će biti zadužen dobro poznati Taboo Band koji već godinama nastupa po prestoničkim klubovima i poznat je široj javnosti. To je bend koji će dovesti atmosferu do usijanja i doček nezaboravnim, a svi posetioci će uživati u najboljem odabiru domaćih pop, rock i narodnih pesama. Hotel Jugoslavija poseduje najsavremeniji muzički sistem i prateće, svetleće efekte koji će učiniti vaš doček Nove godine nezaboravnim.

Marinirani pileći batak u slanini, ražnjici od svinjskog mesa sa povrćem na žaru, roštilj kobasica u sosu od meda i dižonskog senfa, pileća skalopina sa šunkom i mocarelom, rolovani punjeni stek u sosu od šumskih pečuraka, piletina u susamu, svinjski vrat na žaru, ćevapi su samo delić hrane koji je krasio novogodišnju trpezu proteklih godina u Hotelu Jugslavija i osvojio simpatije svih prisutnih.

U cenu karte je uračunata tokom cele noći neograničena konzumacija određenih stranih i domaćih pića, a hrana koja je predviđena za ovo veče je i više nego raznovrsna i zadovoljava sve kriterijume jedne svečane večere. Pored toga što se sastoji od hladnog i toplog predjela, uživaćete u vrhunskom glavnom jelu sa prilozima i salatama. I najveći gurmani će biti zadovoljni i garantujemo da neće ostati gladni u ovom izobilju hrane.

Cene za doček Nove godine u Hotelu Jugoslavija po osobi su sledeće i one se razlikuju po tome da li sedite za stolom ili barskim stolom i na kojoj lokaciji se nalazi Vaš sto. Cene su od 35€ po osobi za barski sto sa stolicama, a banket restoranski svečani stolovi koji su podeljeni na tri zone: bronzanu, srebrnu i zlatnu u odnosu na to gde se nalaze u Banket Sali; 55 € po osobi bronzana zona, 65 € po osobi srebrna zona, i 75 € po osobi zlatna zona.
Hotel Jugoslavija - Doček Nove godine - Nova godina 2024


Nova 2019. godina će biti dočekana uz raznovrsnu ponudu hrame i pića, a za dobro raspoloženje će biti zaduženi Katarina Sotirović & Party Time Bend, kao i nezaobilazni trubači u ponoć.

Za sjajnu atmosferu i doček 2018. će biti zaduženi Magla Bend, kao i prethodne godine.


Za proslavu Nove 2017. godine možete uživati uz vrhunsku Magla bend


Ove godine će sve posetioce zabavlj Sandra Rešić i Miljan Miljanović i Frontmen Bend, a u ponoć su gosti hotela moći da uživaju uz zvuke Zlatne trube Guče, trubačkog orkestra Bojana Krstića.

Kako Vam se čini da najluđu noć dočekate u Beogradu u Hotelu Jugoslavija? Da li ste spremni za jedan od najluksuznijih dočeka ikada u hotelu koji ima dugu tradiciju kada su ovakve proslave u pitanju. Od kada je ponovo otvoren 2013. godine hotel Jugoslavija predstavlja jedan od najlepših garni hotela sa tri zvezdice u Beogradu. U ovom hotelu možete prenoćiti i uživati u doručku u jednoj od 104 sobe na dunavskoj strani na trećem, četvrtom i šestom spratu.

U okviru ovog hotela nalazi se sedam restorana, frizersko-kozmetički salon, razne prodavnice i oko 100 kancelarija. Ovaj modernizovani hotel impresivne prošlosti pruža dosta dodatnog atraktivnog sadržaja kao što je tehnički pregled, auto-perionica i Grand Kazino Beograd. Za sve posetioce je obezbeđeno mesto na prostranom parkingu.
Hotel Jugoslavija - Doček Nove godine - Nova godina 2024


Ako još niste odlučili gde ćete za doček, a želite da doživite glamuroznu proslavu Nove godine u Beogradu pogledajte detaljnu ponudu Hotela Jugoslavija i rezervišite na vreme.
Hotel Jugoslavija - Doček Nove godine
Hotel Jugoslavija - Doček Nove godine
Hotel Jugoslavija - Doček Nove godine