Zašto dočekati Novu godinu u Beogradu?
Zbog svega što Beograd pruža Beograđanima i zbog jedinstvene atmosfere koju čine stotine Slovenaca, Hrvata, Grka, ali i Engleza koji dolaze na doček Nove godine u Beograd.
Nova godina Doček Nove godine u Beogradu 2015
Što se tiče smeštaja, Beograd ima spektar hotela za svačiji ukus i džep. Od jeftinih do luksuznih i tradicionalnih, do modernih. Bilo da planirate odmor, poseban vikend, ili poslovni sastanak, Beograd nudi široku paletu smještaja koji odgovaraju različitim potrebama.
Zbog živog noćnog života; ludih dočeka Nove godine i raznovrsne kulturne scene, Beograd je postao omiljena destinacija za bekpekere iz svih krajeva sveta. Hosteli u Beogradu u ponudi imaju jeftini, čist i prijateljski smeštaj, a većina ih se nalazi u centru grada. Mnogi beogradski hosteli su jeftini i otvoreni tokom cele godine za bekpekere.
U Beogradu se tradicionalno doček Nove godine 2015 organizuje ispred zgrade skupštine, gde se postavlja bina (veličina bine i oprema su dostojne nekim evropskim festivalima). Publiku na proslavi zabavlja nekoliko domaćih pop, rock, zabavnih muzičara sa, naravno, nezaobilaznim trubačima u ponoć. Doček Nove godine se svake godine proširi i na Terazije, Knez Mihajlovu, Trg republike.
Iskoristite ovu stranicu kako bi pronašli najveće i najbolje žurke za doček Nove godine 2015.
Novagodina.rs ima najkompletniju novogodišnju ponudu klubova, kafića, restorana, kafana, hotela i splavova u Beogradu.Pogledajte sve ponude za doček Nove godine 2015, pronađite najbolju žurku za vas, kupite ulaznice i uživajte u novogodišnjoj noći.
Doček Nove godine 2015 je najveća žurka u godini, što znači da je treba planirati na vreme jer se ulaznice za najbolje novogodišnje žurke prodaju veoma brzo.
Ulica Otvorenog Srca
Dobar provod u Beogradu se ne završava dočekom Nove godine. To je samo početak...Već 01. januara treba da posetite Ulicu otvorenog srca. Beograd ima veliko srce koje je otvoreno svake godine onima kojima je najpotrebnija ljubav, pažnju, ali i novac. 1. januara od podneva do ranih večernjih sati, u Makedonskoj i Svetogorskoj ulici, glumci i muzičari, akrobati i pevači nude bogati humanitarni program. Manifestacija "Ulica otvorenog srca" organizovana je prvi put 1988, kada su glumci iz obližnjeg pozorišta Atelja 212 želeli da kuvaju hranu u “Srpskoj kafani” i da je služe za sve one koji su ih tu služili tokom ostalih dana u godini.
Ako preživite doček Nove godine i još Vam nije dosta ludog provoda, u velikom broju beogradskih klubova se organizuje i repriza dočeka Nove godine.
I to naravno nije sve što se provoda tiče. Ne zaboravite da ste u Srbiji i da se treba dobro provesti i dočekati srpsku Novu godinu 2015.