Nova godina aplikacija
Android app on Google Play iOS app on App Store

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2017
Severina će za doček Nove godine 2016. pevati u Dubrovniku na Stradunu. To je objavila Turistička zajednica grada Dubrovnika.
Naravno nije objavljeno koliki će honorar dobati Seve, ali je, na osnovu dosadašnjih iskustava i podataka jasno da bi se od tog novca mogao kupiti prilično dobar automobil.
Naime, mediji su za doček Nove 2015. godine pisali kako je za nastup u Poreču dobila 50.000 eura.
Osim nje, na dočeku Nove godine će nastupiti grupa Silente i DJ Kameny.

Severina u Poreču - Doček Nove Godine.

Poreč Vam nudi izvrsnu priliku za odličan provod i nenadmašan doček Nove godine.

Severina je još u junu mesecu, kada je gostovala u klubu Byblos, sa gradskim vlastima u Poreču dogovorila nastup za doček Nove godine.

S glavnog gradskog trga u Poreču, u Novu 2015. uvešće vas kraljica hrvatske estrade - Severina, i učini će doček 2015. zaista nezaboravnim. Nakon sati plesanja i pevanja uz Severinu i ostale izvođače, kada vas umor savlada, otkrićete i zašto su porečki hoteli i apartmani izvrsni domaćini.

Turistička zajednica grada Poreča pobrinuće se da vaš boravak u zimskom Poreču bude idealno mesto za početak Nove godine.

Severina će nastupiti u hotelu "Splendid" a za doček Nove godine 2014. će zaraditi mnogo više para nego prošle godine kada je za "samo" 30.000 evra pevala u jednom beogradskom klubu.
Nova godina Severina Vučković - Nova Godina

Leto je tek prošlo a Severina ima već ugovoreno gde će pevati za Novu godinu Doček Nove godine uz Severinu biće organizovan na trgu u Budvi, gde se već godinama organizuju svečani dočeci.

Severina je već na Crnogorskom primorju nastupala za doček Nove godine 2006. Sigurno je da će Seve i ove godine Crnogorcima prirediti doćek za pamćenje, a podrazumeva se, da će joj oni uzvratiti pozamašnim honorarom.