Arhiva: KPGTDoček Nove godine Beograd 2018

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2018
Veliki novogodišnji party u KPGT-u.
Početak od 21h
Doček Nove 2010. godine KPGT

Klub se sastoji iz četiri celine koje zajedno broje 2500 metara kvadratnih.
Svaka se odlikuje svojim impozantnim enterijerom i stilom.
Gde će te provesti najviše vremena, zavisi isključivo od Vas a moguće su i rezervacije barskih stolova i separea u VIP ložama.

2 stage-a

Stage 1:

Tanja Savić
Nikola Rokvić
Stevan Andđelković

Stage 2 Rock & House

-Gale (ex Kerber)-
-Najda (ex Smak)-
& Deliverance inc.

DJ I-naravno-trubači

Ultra All inclusive
Bogat menu i veliki izbor pića

HLADNI BUFFET

Pompelini sa paštetom od:
• Piletine
• Tunjevine

Mini sendviči sa:
• Suvom pečenicom
• Kraškim vratom
• Koktel kobasicom

Koktel testo punjeno:
• Sirom i zeljem
• Pečurkama

Profitrole punjene urnebesom i kulenom
Mini projice punjene Zlatarskim sirom
Kiflice sa sirom i susamom

Slani rolat sa:
• Pasiranom fetom, šunkom, spanaćem
• Krem sirom, ajvarom, šunkom, paprikom

Salate:
• Ruska
• Parma
• Grenny Smith

Hladna mesa:
• Panirani loptice od piletine i povrća u susamu
• Panirani štapići od lignji

TOPLO HLADNI BUFFET – (VIP):

Predjelo:
• Njeguška pršuta
• Ruža od suve pečenice
• Suva svinjska pršuta
• Profitrole punjene urnebesom i zanatskim kulenom
• Pasulj prebranac
• Punjena suva paprika
• Rižoto od pečuraka
• Rižoto od morskih plodova
• Vojvođanske kuglice
• Savska sardina
• Zlatarski sir
• Dimljeni sir
• Sir gauda

Salate:
• Pileća „Cezar”
• Goveđa salata “Classic” (Junetina, crni luk, kiseli krastavac, vinegret sos)
• Salata od hobotnice
• Tuna salata
• Metrdotel salata (Paradajz, pršuta, gauda, dresing)
• Parma (mortadela, masline, dresing, začini..)
• Pileća „Fresh”
• Nica ( tunjevina,inćuni,povrće,dresing ..)
• Ruska salata
• Srpska salata
• Mešano sezonsko povrće
• Caprese ( baby gauda,chery paradajz,rukola,maslinovo ulje )

Koktel testo sa:
• Sirom i zeljem
• Pečurkama

Hladna mesa:
• „Bizmark” svinjski file punjen pateom od pršute
• Ćureće pečenje
• Panirani riblji štapići
• File „Velington”

Topla jela:
• Fileti dimljene pastrmke sa pečenim bademom
• Sote Stroganoff (seckani biftek u sosu od pavlake i krastavaca)

Pecivo:
• Bageti (crni i beli)
• Koktelsko pecivo (više vrsta)

Poslastica:
• Sitni kolači (posni i mrsni)

Boldirana jela su posna.

od 4000 din
Radnička broj 3 (Između beogradskog sajma i Ade),
11000 Beograd,
Srbija (RS)
KPGT
KPGT
KPGT
KPGT
KPGT
KPGT
KPGT
KPGT
KPGT
KPGT
KPGT
KPGT
KPGT
KPGT
KPGT
KPGT
KPGT
KPGT
KPGT
KPGT
KPGT